Go Back Email Link
פאי דובדבנים עם קרם שקדים

פאי דובדבנים עם קרם שקדים

סוויט דולי
פאי דובדבנים עם קרם שקדים עוגה מושלמת בטעמה
Prep Time 40 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour 20 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

בצק

  • 150 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות קמח תופח

קרם שקדים

  • 100 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 150 גרם שקדים טחונים
  • 3 כפות קורנפלור
  • 30 דובדבנים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף לימון סחוט

Instructions
 

  • ראשית, מלגענים את הדובדבנים, מוסיפים סוכר וניל ומיץ לימון סחוט ומשאירים בקערה.
  • מכינים את הבצק
  • שמים במיקסר את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל ומקציפים לקצף בהיר
  • מוסיפים את הקמח, עוד שני סיבובים במיקסר וסוגרים
  • בתבנית אפייה מניחים נייר אפייה ומעבירים את הקרם לתבנית
  • הקרם רך ומורחים אותו על גבי התבנית, שמים בינתיים במקרר
  • מכינים את קרם השקדים
  • שמים במיקסר, חמאה, סוכר, סוכר וניל וביצים ומקציפים לקצף אוורירי
  • מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את הקורנפלור עוד סיבוב במיקסר והקרם שלנו מוכן
  • מוציאים את התבנית מהמקרר ומורחים את קרם השקדים על גבי הבצק
  • את הדובדבנים מפזרים ומסדרים על גבי קרם השקדים בצורה נאה
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה
  • אופים כשלושים דקות עד שהיא משחימה
  • מוציאים, מקררים, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגה חלום! בתיאבון!
Keyword פאי דובדבנים עם קרם שקדים