ראשית, מלגענים את הדובדבנים, מוסיפים סוכר וניל ומיץ לימון סחוט ומשאירים בקערה.
מכינים את הבצק
שמים במיקסר את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל ומקציפים לקצף בהיר
מוסיפים את הקמח, עוד שני סיבובים במיקסר וסוגרים
בתבנית אפייה מניחים נייר אפייה ומעבירים את הקרם לתבנית
הקרם רך ומורחים אותו על גבי התבנית, שמים בינתיים במקרר
מכינים את קרם השקדים
שמים במיקסר, חמאה, סוכר, סוכר וניל וביצים ומקציפים לקצף אוורירי
מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את הקורנפלור עוד סיבוב במיקסר והקרם שלנו מוכן
מוציאים את התבנית מהמקרר ומורחים את קרם השקדים על גבי הבצק
את הדובדבנים מפזרים ומסדרים על גבי קרם השקדים בצורה נאה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כשלושים דקות עד שהיא משחימה
מוציאים, מקררים, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגה חלום! בתיאבון!