פאי דובדבנים עם קרם שקדים, הורס! שכבת בצק פריך, על זה קרם שקדים ולמעלה המון המון דובדבנים. אחת העוגות השוות, ולפני שהדובדבנים נעלמים לנו, רוצו להכין.
הכנתי לכם סרטון כדי שתראו בדיוק איך הכנתי
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
קרם שקדים הוא קרם מופלא וטעים שכולם מכירים אותו בתוך קוראסון, אבל גם עם עוגה הוא הולך אש.
לי יש חולשה לדובדבנים, אני כל כך אוהבת! לכן החלטתי להכין את הפאי אבל עם שכבה של קרם שקדים, כדי שכל ביס יהיה שוס אמיתי, ואכן אחרי מבחן הטעימה, הפאי באמת נפלא.
קל מאד להכין קרם שקדים, עשר דקות והקרם שלכם מוכן.
הכנתי לכם הסבר מדוייק איך מכינים את הקרם כאן – מתכון לקרם שקדים שמתאים למאפים
ביננו, העבודה הכי קשה זה לגלען את הדובדבנים, אבל עם המגלען דובדבנים זו באמת עבודה קלה.
אחרי שהכנו את הבצק, לא אופים, שומרים אותו במקרר ומכינים את הקרם שקדים.
מורחים שכבה עבה של קרם השקדים על הבצק
ומקשטים בדובדבנים – שוס!
והעוגה נכנסת לאפייה לתנור
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
כל ביס חלום, הקרם שקדים מתערבב עם הבצק
מה שנקרא – פאי הורס בטעמו.
עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ
תראו את היפה שלנו מוכנה רק שיטעמו אותה.
הלהיט של הקיץ!
אפשר לשמור את הפאי יום בחוץ,
אחרי זה להעביר למקרר ולפני ההגשה לתת לו לעמוד קצת מחוץ למקרר,
למרות שהגשתי אותו ישר מהמקרר וגם ככה חוסל!
פאי דובדבנים עם קרם שקדים
פאי דובדבנים עם קרם שקדים
סוויט דוליIngredients
בצק
- 150 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 ביצים
- 2 כוסות קמח תופח
קרם שקדים
- 100 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ביצה
- 150 גרם שקדים טחונים
- 3 כפות קורנפלור
- 30 דובדבנים
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כף לימון סחוט
Instructions
- ראשית, מלגענים את הדובדבנים, מוסיפים סוכר וניל ומיץ לימון סחוט ומשאירים בקערה.
- מכינים את הבצק
- שמים במיקסר את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל ומקציפים לקצף בהיר
- מוסיפים את הקמח, עוד שני סיבובים במיקסר וסוגרים
- בתבנית אפייה מניחים נייר אפייה ומעבירים את הקרם לתבנית
- הקרם רך ומורחים אותו על גבי התבנית, שמים בינתיים במקרר
- מכינים את קרם השקדים
- שמים במיקסר, חמאה, סוכר, סוכר וניל וביצים ומקציפים לקצף אוורירי
- מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקורנפלור עוד סיבוב במיקסר והקרם שלנו מוכן
- מוציאים את התבנית מהמקרר ומורחים את קרם השקדים על גבי הבצק
- את הדובדבנים מפזרים ומסדרים על גבי קרם השקדים בצורה נאה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים כשלושים דקות עד שהיא משחימה
- מוציאים, מקררים, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגה חלום! בתיאבון!