מתכון לקרם שקדים שמתאים למאפים, שמכינים בבית, הוא קרם שמעשיר כל עוגה. הכי מפורסםהוא קוראסון עם קרם שקדים שכולם מתעלפים ממנו, אבל הפעם החלטתי ללכת רק על הקרם עצמו. איך מכינים את הקרם הטעים הזה.
הכנתי לכם סרטון בדיוק איך מכינים
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
קרם שקדים הוא קרם שמעשיר כל מאפה, הוא טעים במיוחד ומשתלב נהדר בכל סופי הקינוחים והמאפים. אני הכנתי אותו עם חמאה בקלות אפשר להמיר אותו לפרווה. עשר דקות הכנה והקרם שלכם מוכן! קל הכנה וכל כך טעים!
הוא פשוט מאד וקל-קל-קל להכנה. שמים במיקסר שלב אחרי שלב את המצרכים, תוכלו לראות בסרטון, המיקסר עובד, עשר דקות ויש לכם קרם מופלא שאפשר למלא איתו כל מאפה ביתי שתרצו.
בתמונה, אתם יכולים לראות את הקרם במיקסר, אחרי שהכנתי אותו.

כבר הכנתי בעבר עוגות עם מילוי קרם שקדים בטעמים שונים ותוכלו לראות כאן את העוגות שהכנתי
עוגת שמרים במילוי קרם פיסטוק שקדים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות


מחפשים עוד מתכונים לממרחים ומטבלים? בבקשה
מתכונים לממרחים ומטבלים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ

פותח הבצק חזר למלאי וזו הזדמנות נהדרת להזמין
אחד לכם ואחד לילדים!
מתכון לקרם שקדים שמתאים למאפים

מתכון לקרם שקדים שמתאים למאפים, קרם שקדים שמכינים בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 100 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ביצה
- 150 גרם שקדים טחונים
- 3 כפות קורנפלור
Instructions
- מעבירים את החמאה לקערת המיקסר
- מוסיפים את הביצה, הסוכר, סוכר וניל ומערבבים הכל ביחד
- נותנים למיקסר לעבוד כמה דקות לתערובת אחידה
- מוסיפים את השקדים הטחונים
- ונותנים למיקסר לעבוד
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים הכל ביחד. הקרם מוכן!
- אפשר להוסיף לפאי, טארט, עוגות שמרים, הוא נהדר!