פאי שקדים עם קרם שקדים חלומי

פאי שקדים, שמפוצץ בקרם שקדים עם נגיעות וניל, גם אתם תתפלאו מהקולות שתשמיעו אחרי הביס

פאי שקדים עם קרם שקדים חלומי
Print Friendly, PDF & Email

פאי שקדים עם קרם שקדים חלומי
פאי שקדים חלומי הוא בדיוק מה שאתם צריכים ליד כוס התה או הקפה שלכם ביום חורף קר.
קלות ההכנה של פאי שקדים עם קרם שקדים חלומי, פשוט שערורייתית.

מרדדים את תבנית הפאי עם בצק פריך
פאי שקדים עם קרם שקדים חלומיחותכים את הקצוות מסביב
פאי שקדים עם קרם שקדים חלומידוקרים את הבצק ומכניסים לפריזר לעשר דקות
פאי שקדים עם קרם שקדים חלומיבינתיים מכינים את המילוי
כשהמילוי מוכן ממלאים את הפאי
ומפזרים מעל שבבי שקדים
פאי שקדים עם קרם שקדים חלומיכשהפאי יוצא מהתנור
מפזרים אבקת סוכרפאי שקדים עם קרם שקדים חלומי

ביס אחד מהפאי השקדים, שמפוצץ בקרם שקדים עם נגיעות וניל – למות!
גם אתם תתפלאו מהקולות שתשמיעו אחרי הביס
פאי שקדים עם קרם שקדים חלומיאלוהים כמה טעים!

המתכון בפורסם בפוסט האהוב עליכם
מתכונים לשבת
פאי שקדים עם קרם שקדים חלומי

לעוד מתכונים של עוגות רק לחצו כאן
מתכונים לעוגות

אני הכי אוהבת שאתם שולחים את העוגות שלכם.
תודה רבה דליה(:
פאי שקדים עם קרם שקדים חלומי

לעוד מתכונים לעוגות בחושות קלות להכנה רק ללחוץ כאן
מתכונים לעוגות בחושות

פאי שקדים עם קרם שקדים חלומי

מה צריך בשביל פאי שקדים חלומי?

גודל תבנית – 20

1 בצק פריך או מוכן או שמכינים לבד

מתכון לבצק פריך:

300 גרם קמח – 2 כוסות קמח+2 כפות
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר – חצי כוס
1 ביצה או 2 חלמונים
קורט מלח

שמים הכל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
מוסיפים את הביצה ממשיכים לערבל עד שנוצרים פירורים
מוציאים, לשים לכדור,  את הבצק המוכן לקרר לפחות חצי שעה במקרר ורק לאחר מכן לעבוד איתו.

מילוי לפאי:
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
1  סוכר וניל או כפית וניל משובחת
2 ביצים
גרידת לימון
200 גרם שקדים טחונים
1 כף קמח תופח
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
אבקת סוכר לקישוט

איך מכינים פאי שקדים חלומי?

על תבנית פאי מרדדים בצק פריך, מצמידים בצדדים וחותכים את השאריות.
דוקרים במזלג את התחתית ומכניסים למקפיא לרבע שעה בינתיים מכינים את המלית.
במיקסר מקציפים חמאה, סוכר וביצים לקצף בהיר ולבן.
מוסיפים את גרידת הלימון. מוסיפים שקדים טחונים וקמח ומערבבים הכל ביחד.
מוציאים את תבנית הפאי מהפריזר,
מעבירים את בלילת השקדים לתבנית ומיישרים.
מפזרים מעל שקדים מולבנים פרוסים.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הפאי ואופים כשלושים דקות
עד שקצוות הבצק מסביב משחימות. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר.
הו! עכשיו מגיע החלק האהוב עלי ביותר.
פורסים חתיכה טועמים ואלוהים איזה קולות אנחנו משמיעים ממפאי שקדים חלומי(:

נשאר לכם מהבצק פריך שארית בצק?
תמרחו על הבצק ממרח שוקולד ותגלגלו לרולדה ארוכה, כשפאי השקדים יצא מהתנור, תכניסו את הרולדה לעשר דקות אפייה,
תוציאו את הרולדה עם השוקולד וכשהיא עוד חמה, תפרסו לפרוסות,
תקחו ביס ותגידו לא-לא-לא היא לא נורמאלית הדולי הזו!
תהנו אהובות ואהובים!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים