שמים בקערת המיקסר את הנטורינה, ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ועוד שני סיבובים במיקסר שהבצק יתאחד
הוא יהיה קצת פירורי הכל בסדר
מוציאים את הבצק לנייר אפייה ומאחדים את הבצק, הוא רך וזה בסדר
מחלקים את הבצק לרבע ו-3/4
את הרבע בצק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקפיא
מאחדים את הבצק לכדור אחיד
שמים עליו נייר אפייה ומרדדים את הבצק שיהיה רך
לתבנית אפייה מעבירים את הבצק עם הנייר על התבנית, ככה יהיה יותר קל להוציא את העוגה בסוף
מיישרים את הבצק מסביב לתבנית שהבצק ימלא את התבנית
מורחים על שכבת הבצק שכבת ריבה דקה
שוטפים את המשמשים, חוצים אותם ומספרים בעיגול בתוך התבנית
לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים עשרים דקות
בינתיים מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח
מוציאים את העוגה מהתנור, לא מכבים את התנור, מצפים בקצף החלבונים הבהיר
מוציאים מהפריזר את הבצק ומרסקים על שכבת המרנג
מחזירים את העוגה לתנור לעוד 15 דקות עד שהבצק אפוי למעלה. מושלמת!
מוציאים מהתנור, נותנים לה להתקרר, היא נהדרת
אפשר לשמור בחוץ וגם במקרר. תהנו!