פאי משמשים עם שטרויזל פרווה היא עוגה מושלמת בטעמה! שכבת בצק פריך, שכבת ריבה עדינה, המון משמשים, שכבת מרנג ושטרויזל למעלה שכל ביס מהעוגה עושה ואו בפה.
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את השטרודל
חברתי האהובה טלי, הכינה איתי בעבר עוגת שזיפים עם מרנג ושטרויזל , עוגה של סבתא אהובה שאי אפשר להישאר אדישה אליה. עכשיו שעונת המשמשים בשיאה, החלטתי להמיר את השזיפים במשמשים והכנתי את העוגה.
ואו! זה מה שיש לי להגיד לכם. שכבת בצק פריך מושלמת, עליה מרחתי שכבת ריבת משמשים שהכנתי בבית, מפזרים משמשים, שכבת מרנג ושטרויזל. כן – כן, זאת עוגת השבת שלכם.
את העוגה הכנתי עם נטורינה, כדי שהעוגה תהייה פרווה.
מכינים את העוגה בשני שלבים, ראשית מכינים את הבצק, מורחים ריבה
מפזרים משמשים ולתנור לאפייה. תראו את העוגה היפה שלנו שיצאה מהתנור.
אחרי 20 דקות, מוציאים את העוגה, לא מכבים את התנור
מורחים מרנג למעלה
מגרדים על המרנג שכבת בצק פריך נוספת
כדי שכל ביס יהיה מושלם פי אלף!
וזה השלב שמכניסים שוב לתנור לעוד רבע שעה
עד שהשטרויזל משחים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לעוגות? בבקשה
מתכונים לעוגות
באמת מופלאה בטעמה,
ואני מחכה לשמוע שהכנתם ומה דעתכם
תראו את היפהפייה על כל שכבותיה מוכנה לקפה. מ ו ש ל מ ת!
פאי משמשים עם שטרויזל פרווה
המתכון בשיתוף שימרית
פאי משמשים עם שטרויזל פרווה
סוויט דוליIngredients
- 150 גרם נטורינה
- חצי כוס סוכר
- 3 חלמונים
- 1 ו-3/4 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
- 4 כפות ריבה
- 10 משמשים
- 3 חלבונים
- חצי כוס סוכר
Instructions
- שמים בקערת המיקסר את הנטורינה, ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים לתערובת אחידה
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ועוד שני סיבובים במיקסר שהבצק יתאחד
- הוא יהיה קצת פירורי הכל בסדר
- מוציאים את הבצק לנייר אפייה ומאחדים את הבצק, הוא רך וזה בסדר
- מחלקים את הבצק לרבע ו-3/4
- את הרבע בצק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקפיא
- מאחדים את הבצק לכדור אחיד
- שמים עליו נייר אפייה ומרדדים את הבצק שיהיה רך
- לתבנית אפייה מעבירים את הבצק עם הנייר על התבנית, ככה יהיה יותר קל להוציא את העוגה בסוף
- מיישרים את הבצק מסביב לתבנית שהבצק ימלא את התבנית
- מורחים על שכבת הבצק שכבת ריבה דקה
- שוטפים את המשמשים, חוצים אותם ומספרים בעיגול בתוך התבנית
- לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים עשרים דקות
- בינתיים מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח
- מוציאים את העוגה מהתנור, לא מכבים את התנור, מצפים בקצף החלבונים הבהיר
- מוציאים מהפריזר את הבצק ומרסקים על שכבת המרנג
- מחזירים את העוגה לתנור לעוד 15 דקות עד שהבצק אפוי למעלה. מושלמת!
- מוציאים מהתנור, נותנים לה להתקרר, היא נהדרת
- אפשר לשמור בחוץ וגם במקרר. תהנו!
