מתחילים עם הכנת רוטב הטופי
שמים בסיר חמאה וסוכר חום ומערבבים עד שהחמאה והסוכר נמסים
מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים לעיסה אחידה
מוסיפים את סירופ המייפל, מערבבים ומקררים.
כשהתערובת קרה, מוסיפים את הביצים ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים כוס אגוזי פקאן קצוצים לתערובת ומערבבים
מוסיפים את כף האינסטנט פודינג לתערובת ומערבבים
מוציאים את בצק שימרית ומרדדים אותו קלות
מעבירים את הבצק לתבנית הפאי
מהדקים את הבצק מסביב וגם בתחתית
דוקרים את הבצק עם מזלג
יוצקים את בלילת הטופי והפקאנים לתבנית
את השאריות של הבצק מסירים
מפזרים על הבלילה את אגוזי הפקאן השלמים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפאי ואופים בטורבו כארבעים עד חמישים דקות
מוציאים, מקררים ומתענגים על כל ביס.