יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מטגנים את הפולקע בבצל משני הצדדים היטב
מוציאים את הפולקע מהסיר, מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות מספר דקות
את תפוחי האדמה מקלפים וחותכים לריבועים
מוסיפים לסיר עם הפטריות ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
מחזירים את הפולקע לסיר ומסדרים את הפולקע בתחתית
מתבלים בכל התבלינים, מוסיפים שיני שום, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים לאט-לאט
מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו, בסוף יהיו לנו תפוחי אדמה רכים רכים וסיר מושלם!