Go Back Email Link
פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

סוויט דולי
פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה סיר שהוא ארוחה שלמה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לעוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 6 פולקע עוף
  • 5 תפוחי אדמה
  • 250 גרם פטריות חורש
  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • 1 כף גריל עוף
  • 8 שיני שום פרוסות
  • 2 כוסות מים

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • מטגנים את הפולקע בבצל משני הצדדים היטב
  • מוציאים את הפולקע מהסיר, מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות מספר דקות
  • את תפוחי האדמה מקלפים וחותכים לריבועים
  • מוסיפים לסיר עם הפטריות ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
  • מחזירים את הפולקע לסיר ומסדרים את הפולקע בתחתית
  • מתבלים בכל התבלינים, מוסיפים שיני שום, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
  • לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים לאט-לאט
  • מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו, בסוף יהיו לנו תפוחי אדמה רכים רכים וסיר מושלם!
Keyword פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה