מתכונים

פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה, סיר שהוא ארוחה שלמה

שתף
הדפסה
פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה
מה צריך

4 כרעיים עוף
5 תפוחי אדמה
250 גרם פטריות חורש
5 כפות שמן
1 בצל
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה
גריל עוף
פרוסות שום
2-3 כוסות מים

מה צריך

4 כרעיים עוף
5 תפוחי אדמה
250 גרם פטריות חורש
5 כפות שמן
1 בצל
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה
גריל עוף
פרוסות שום
2-3 כוסות מים

פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה, ארוחה שלמה בסיר אחד. יצא אש!!

בואו לאינסטוש שלי – טעים שם
האינסטגרם של סוויטדולי

הייתי עם בתי ונכדתי חמישה ימים בלונדון בטיול והיה קפוא! שלושה ימים ראשונים השמש עוד זרחה, שמש שקרנית שיהיה ברור כן, הקור עדיין שם אבל השמיים כחולים וזה נותן הרגשה טובה.

יומיים אחרונים השמיים כוסו עננים וזרזיפי גשם ירדו כל הזמן. גשם לונדוני מה שנקרא. מטפטף כל הזמן, לא חזק, אבל לא מפסיק וקר – יהאללה שלכם – איך אתם חיים ככה?! הייתי לבושה טוב שלא יהיה צל של ספק. אבל קר. לא קר בגוף, כי הגוף עטוף היטב והידיים עם כפפות, וצעיף מכסה לי את הראש והצוואר, אבל קר. ומיליוני אנשים מסתובבים יחד איתך ברחובות. המוני אנשים. גשם, רוח, הם לא מפסיקים לזרום.

חזרתי לארץ ורציתי משהו מחמם לגוף ולנשמה. כזה סיר שיעשה שמח כשרוצים לאכול ויהיה טעים. אני מאד אוהבת פטריות וככה הכנתי סיר עם פולקע, תפוחי אדמה ופטריות, הכל בסיר אחד, שמבשלים שעה וחצי על אש קטנה והוא טעים אש!

תנסו לטבול את הלחם ברוטב – ואו כמה טעים.

פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

 עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ

 

 

 

בואו תראו איך עובדים עם הקוצץ הנהדר הזה

 

מנדולינה מתקפלת לחיתוך ירקות ופירות
109 ₪

סיר נהדר לשבת

פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

צלי עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

 

פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

סוויט דולי
פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה סיר שהוא ארוחה שלמה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לעוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 6 פולקע עוף
  • 5 תפוחי אדמה
  • 250 גרם פטריות חורש
  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • 1 כף גריל עוף
  • 8 שיני שום פרוסות
  • 2 כוסות מים

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • מטגנים את הפולקע בבצל משני הצדדים היטב
  • מוציאים את הפולקע מהסיר, מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות מספר דקות
  • את תפוחי האדמה מקלפים וחותכים לריבועים
  • מוסיפים לסיר עם הפטריות ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
  • מחזירים את הפולקע לסיר ומסדרים את הפולקע בתחתית
  • מתבלים בכל התבלינים, מוסיפים שיני שום, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
  • לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים לאט-לאט
  • מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו, בסוף יהיו לנו תפוחי אדמה רכים רכים וסיר מושלם!
Keyword פולקע עוף עם פטריות ותפוחי אדמה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים