בקערת מיקסר שמים את הקמח, שמרים, מוסיפים סוכר, סוכר וניל מערבבים.
מוסיפים את השמן והביצים ומערבבים
מוסיפים את הברנדי ומערבבים
מוסיפים את המים ומערבבים ומוסיפה בסוף את המלח
נותנים למיקסר לעבוד כשבע דקות
משחקת עם המהירות עד שהבצק שלנו נתלה על הוו לישה
מוציאים מקערת המיקסר, מעבירים לתבנית משומנת
יוצרים כדור, מכסים את התבנית עם ניילון נצמד ומתפיחים כשעה - שעה ורבע
בינתיים מכינים את הקרם פטיסייר
בקערה מערבבים את החלמונים עם סוכר וסוכר וניל ומערבבים לבלילה אחידה
יוצקים כוס וחצי חלב לסיר ומחממים על האש
חצי כוס חלב מערבבים עם קורנפלור לעיסה אחידה ומוסיפים לתערובת החלמונים
כשהחלב חם, מעבירים שתי כפות מהחלב החם לתערובת החלמונים להשוואת טמפרטורות
ולאט לאט מעבירים את כל הבלילה לסיר עם החלב שהוא מתבשל על האש
מערבבים כל הזמן שלא יהיו גושים עד שהתערובת מסמיכה
כשהתערובת מסמיכה, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב לתערובת אחידה
מכניסים למקרר לקירור
מוציאים את הבצק מהתפחה, לשים ומוציאים את האויר וחותכים לכדורים
כל שני כדורים מרדדים לעיגול
מניחים כפית מהמלית על כדור בצק, מכסים עם בצק נוסף וקורצים עיגולים
כל סופגניה מניחים על נייר אפייה ומתפיחים עוד כחצי שעה
אחרי כחצי שעה מחממים שמן וכשהוא חם, מעבירים את הסופגניה לטיגון
תשחקו עם האש שהסופגניה לא תישרף, חשוב לשים לב לפעמים שהאש תהייה בינונית
מטגנים את הסופגניות משני הצדדים
את נייר האפייה שולפים החוצה
לאחר הטיגון מניחים את הסופגניות על נייר סופג
ככה מטגנים את כל הסופגניות
וברור לי שזה השלב שהידיים ישרפו לכם כשתפתחו את הסופגניה אבל אתם תפתחו תטעמו ותגידו ואו!
חנוכה טעים טעים שיהיה לכם אהובות ואהובים