שמים במיקסר עם וו לישה, קמח, שמרים, סוכר ומלח ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את הנטורינה המומסת מים ומערבבים הכל ביחד
נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק מתאחד לבלילה אחידה
הבצק מאד רך וזה בסדר
מעבירים את הבצק להתפחה כשעה
מוציאים מההתפחה ומערבבים את הבצק להוצאת האויר
משמנים תבנית ומעבירים את הפוקצ'ה לתבנית
עם הידיים יוצרים חורים ומשטחים את הבצק על התבנית
כשהתבנית מלאה משמנים במעט שמן זית
מפזרים מלח גס ומוסיפים מה שאוהבים
אפשר רוטב עגבניות יבשות, או עגבניות שרי שלמות,
כף עשבי תיבול יהיה נהדר, בצל סגול, כל מה שאתם אוהבים.
מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים הבצק נח לו בתבנית
אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
כשהפוקצ'ה יוצאת מהתנור מורחים שכבת שמן זית עדינה ומגישים. היסטריה!
אם מכינים פוקצ'ות אישיות קטנות אופים בחום של 200 מעלות כעשר דקות
עד שהן משחימות שלא ישרפו
גם עליהם מורחים שמן זית כשיוצאות מהתנור.
אתם תהנו כל כך!!