Go Back Email Link
פוקצ'ה פרווה ביתיית מעולה

פוקצ'ה פרווה ביתיית מעולה

סוויט דולי
פוקצ'ה בייתית הורסת בטעמה שאי אפשר להפסיק לאכול
Prep Time 2 hours
Cook Time 20 minutes
Total Time 1 hour 20 minutes
Course מתכונים ללחם וחלות
Cuisine מטבח איטלקי

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח
  • כף ושליש שמרים יבשים
  • כף סוכר
  • כפית מלח
  • 50 גרם נטורינה
  • 2 כוסות מים פושרים
  • חצי כוס שמן זית
  • כף מלח גס

לציפוי מעל - מה שאוהבים

  • חצי כוס ממרח עגבניות
  • 1 בצל סגול
  • כף עשבי תיבול

Instructions
 

  • שמים במיקסר עם וו לישה, קמח, שמרים, סוכר ומלח ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את הנטורינה המומסת מים ומערבבים הכל ביחד
  • נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק מתאחד לבלילה אחידה
  • הבצק מאד רך וזה בסדר
  • מעבירים את הבצק להתפחה כשעה
  • מוציאים מההתפחה ומערבבים את הבצק להוצאת האויר
  • משמנים תבנית ומעבירים את הפוקצ'ה לתבנית
  • עם הידיים יוצרים חורים ומשטחים את הבצק על התבנית
  • כשהתבנית מלאה משמנים במעט שמן זית
  • מפזרים מלח גס ומוסיפים מה שאוהבים
  • אפשר רוטב עגבניות יבשות, או עגבניות שרי שלמות,
  • כף עשבי תיבול יהיה נהדר, בצל סגול, כל מה שאתם אוהבים.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים הבצק נח לו בתבנית
  • אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
  • כשהפוקצ'ה יוצאת מהתנור מורחים שכבת שמן זית עדינה ומגישים. היסטריה!
  • אם מכינים פוקצ'ות אישיות קטנות אופים בחום של 200 מעלות כעשר דקות
  • עד שהן משחימות שלא ישרפו
  • גם עליהם מורחים שמן זית כשיוצאות מהתנור.
  • אתם תהנו כל כך!!
Keyword פוקצ'ה פרווה ביתיית מעולה