פוקצ'ה פרווה ביתיית מעולה, הכנתי כמה פעמים והיתה לה הצלחה היסטרית.
עוד לא הגיעה לשולחן – התחסלה ולא הפסיקו להגיד שהגזמתי לגמרי ושאפסיק להכין דברים כאלה.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם גם סרטון מדוייק איך הכנתי בואו תראו כאן
הכנתי את בצק הפוק'צה במיקסר ונתתי לו לעבוד.
הבצק רך מאד בסיום העבודה וזה בסדר גמור
במיוחד מראה לכם את המירקם
משמנים תבנית ומעבירים את בצק הפוקצ'ה לתבנית
הכנתי את הפוקצ'ה כמה פעמים עם ציפוים שונים
אפשר להכין את הפוקצ'ה גם על תבנית תנור,
מעבירים מהבצק לתבנית ומצפים במה שאוהבים.
פוקצ'ה אוהבת שמן ולכן מרחתי את התבנית בשמן
ומעליה שמתי את הבצק
היו פעמים שהכנתי עם גבינה וגם יצאה פוקצ'ה נהדרת

לא מרדדים את הבצק
עם הידיים משטחים יוצרים שקעים ומשטחים את הבצק,
תפזרו שכבת מלח גס על הבצק
ואו! איך זה יקפיץ לכם את הפוקצ'ה!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן80 – מתכונים לווטצ'אפ
תבחרו צבע והבלנדר בדרך אליכם!
בלנדר שייקר חדש במבחר צבעים
כשהפוקצ'ה יוצאת מהתנור,
מורחים עליה בעדינות מעט שמן זית
ומגישים לשולחן. היסטריה!
האמת, לא חייבים, היו פעמים שלא מרחתי בשמן
וגם היתה הצלחה נהדרת, אתם תהנו כל כך!
עוד מתכונים לחם ולחלות כאן
מתכונים לחם וחלות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הפוקצ'ה יצאה רכה ונהדרת ברמות על!
אי אפשר היה להפסיק לאכול אותה.
פוקצ'ה פרווה ביתיית מעולה
פוקצ'ה פרווה ביתיית מעולה
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח
- כף ושליש שמרים יבשים
- כף סוכר
- כפית מלח
- 50 גרם נטורינה
- 2 כוסות מים פושרים
- חצי כוס שמן זית
- כף מלח גס
לציפוי מעל - מה שאוהבים
- חצי כוס ממרח עגבניות
- 1 בצל סגול
- כף עשבי תיבול
Instructions
- שמים במיקסר עם וו לישה, קמח, שמרים, סוכר ומלח ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הנטורינה המומסת מים ומערבבים הכל ביחד
- נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק מתאחד לבלילה אחידה
- הבצק מאד רך וזה בסדר
- מעבירים את הבצק להתפחה כשעה
- מוציאים מההתפחה ומערבבים את הבצק להוצאת האויר
- משמנים תבנית ומעבירים את הפוקצ'ה לתבנית
- עם הידיים יוצרים חורים ומשטחים את הבצק על התבנית
- כשהתבנית מלאה משמנים במעט שמן זית
- מפזרים מלח גס ומוסיפים מה שאוהבים
- אפשר רוטב עגבניות יבשות, או עגבניות שרי שלמות,
- כף עשבי תיבול יהיה נהדר, בצל סגול, כל מה שאתם אוהבים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים הבצק נח לו בתבנית
- אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
- כשהפוקצ'ה יוצאת מהתנור מורחים שכבת שמן זית עדינה ומגישים. היסטריה!
- אם מכינים פוקצ'ות אישיות קטנות אופים בחום של 200 מעלות כעשר דקות
- עד שהן משחימות שלא ישרפו
- גם עליהם מורחים שמן זית כשיוצאות מהתנור.
- אתם תהנו כל כך!!
