שמים בקערה קמח וכפית שמרים ומערבבים
מוסיפים כפית מלח ומערבבים
יוצקים את המים ומערבבים את העיסה שלנו כמה סיבובים שהבצק יתאחד
מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים לעיסה אחידה
מקמחים תבנית ומעבירים את הבצק לתבנית
מכסים בניילון ומשאירים להתפחה ל-3 שעות או לילה במקרר
מוציאים את התבנית עם הבצק והבלילה תפחה
מוציאים ממנה את האוייר ומערבבים לבצק אחיד
מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים אותו על כל התבנית
יוצקים עוד קצת שמן זית על הבצק
מפזרים מלח גס, פלחי עגבניות שרי ואת הטימין
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כעשרים דקות, אחרי כעשרים דקות אפשר להעלות את חום התנור ל 220 לעוד חמש דקות
מוציאים מהתנור, מורחים עוד טיפה שמן זית ומגישים. פוקצ'ה אש!