Go Back Email Link
פוקצ'ה פריכה ללא לישה

פוקצ'ה פריכה ללא לישה

סוויט דולי
פוקצ'ה פריכה ללא לישה שמכינים בקלות ובמהירות
Prep Time 3 hours 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 3 hours 30 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • 6 עגבניות שרי
  • 1 כף עלי תימין

Instructions
 

  • שמים בקערה קמח וכפית שמרים ומערבבים
  • מוסיפים כפית מלח ומערבבים
  • יוצקים את המים ומערבבים את העיסה שלנו כמה סיבובים שהבצק יתאחד
  • מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים לעיסה אחידה
  • מקמחים תבנית ומעבירים את הבצק לתבנית
  • מכסים בניילון ומשאירים להתפחה ל-3 שעות או לילה במקרר
  • מוציאים את התבנית עם הבצק והבלילה תפחה
  • מוציאים ממנה את האוייר ומערבבים לבצק אחיד
  • מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים אותו על כל התבנית
  • יוצקים עוד קצת שמן זית על הבצק
  • מפזרים מלח גס, פלחי עגבניות שרי ואת הטימין
  • לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים כעשרים דקות, אחרי כעשרים דקות אפשר להעלות את חום התנור ל 220 לעוד חמש דקות
  • מוציאים מהתנור, מורחים עוד טיפה שמן זית ומגישים. פוקצ'ה אש!
Keyword פוקצ'ה פריכה ללא לישה