בתבנית אפייה מפזרים את עלי המרווה
חותכים את העגבניות לפרוסות ומפזרים על התבנית
מפזרים את רוטב הלימון הכבוש על התבנית ומערבבים את הלימון הכבוש עם העגבניות והמרווה
בקערה נפרדת מערבבים את הדגים עם שמן זית, מלח, פלפל שחור
מניחים את הדגים עם הצד הלבן על העגבניות כדי שהדג יספוג את הטעם
מכסים בנייר ומכניסים למקרר
לפני ההגשה, הופכים את הדג, מכסים בנייר
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הדגים לאפייה
אופים כרבע שעה עד עשרים דקות, אל תייבשו את הדגים יתר על המידה
מגישים עם העגבניות והרוטב על הדג. בתיאבון