פילה דניס עם מרווה ועגבניות שמכינים בעשרים דקות הכינה חברה שלי שרה, היתרון העצום, מכינים, מכניסים למקרר ולפני שהמשפחה מגיעה לארוחה, מכניסים לתנור וככה יש לנו מגש מוכן של דגים.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
החברים שלנו גרים בבית הלל ואנחנו הגענו בצהריים, אמרה לי, בואי דולי נכין את הדגים לשבת. אתם מכירים אותי, מיד שלפתי מצלמה לראות איך היא מכינה את הדגים וגם אתם יכולים להכין יופי של פילה דניס עם מרווה ועגבניות והנה תראו כמה קל להכין.
אגב, שרה הכינה בעבר קובה מטוגן ממולא בשר טחון וגם טבית חמין אורז ועוף עירקי .
אבל בואו נחזור לדגים.
שרה, פיזרה בתבנית עלי מרווה, עגבניות חתוכות
היא גם שמה רוטב לימון כבוש – שדווקא לא רואים בתמונה
בקערה נפרדת תיבלה את הדגים עם שום, שמן זית מלח ופלפל
והניחה את הדגים על העגבניות ועלי המרווה,
חשוב להניח את הדגים עם הצד הלבן על העגבניות.
כשנחזור, אמרה לי, אני אוציא את הדגים מהמקרר ונכניס לתנור.
שיטה מצוינת להכנת הדגים
אמרתי לכם, עשרים דקות, אתם מכינים את הדגים
ולפני שהאורחים באים, מכניסים לתנור ואופים את הדגים.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
רבע שעה-עשרים דקות בתנור והדגים שלכם מוכנים
מחפשים עוד מתכונים לדגים? בבקשה
מתכונים לדגים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מגישים את הדג כמובן עם העגבניות והמרווה שספגו את הרוטב של הלימון הכבוש
והכי חשוב – אל תייבשו את הדגים בתנור,
תשימו לב, הדגים נאפים די מהר שלא יתייבשו
פילה דניס עם מרווה ועגבניות
פילה דניס עם מרווה ועגבניות
סוויט דוליIngredients
- 10 עלי מרווה
- 2 עגבניות
- 1 כף רוטב לימון כבוש
- 10 שיני שום
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 6 חתיכות פילה דניס
Instructions
- בתבנית אפייה מפזרים את עלי המרווה
- חותכים את העגבניות לפרוסות ומפזרים על התבנית
- מפזרים את רוטב הלימון הכבוש על התבנית ומערבבים את הלימון הכבוש עם העגבניות והמרווה
- בקערה נפרדת מערבבים את הדגים עם שמן זית, מלח, פלפל שחור
- מניחים את הדגים עם הצד הלבן על העגבניות כדי שהדג יספוג את הטעם
- מכסים בנייר ומכניסים למקרר
- לפני ההגשה, הופכים את הדג, מכסים בנייר
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הדגים לאפייה
- אופים כרבע שעה עד עשרים דקות, אל תייבשו את הדגים יתר על המידה
- מגישים עם העגבניות והרוטב על הדג. בתיאבון