שמים את הקמח עם השמרים ומערבבים
מוסיפים את המלח ומערבבים
מוסיפים את השמן ואת המים ומערבבים הכל ביחד כחמש עד שבע דקות עד שהבצק מתאחד
הבצק מאד רך וזה בסדר גמור
משמנים תבנית ומעבירים את הבצק לתבנית
שמים בצד ובינתיים מכינים את רוטב העגבניות
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב לבלילה אחידה
מורחים את רוטב העגבניות על הפיצה
משמנים את הרשת ומכניסים את הרשת לתבנית הבצק
מפזרים מעל רוטב העגבניות את הגבינה הצהובה
מפזרים כל מה שאוהבים, זיתים, גבינה מלוחה, פרוסות עגבניות שרי - מה שאוהבים.
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפיצה ואופים כשלושים דקות
הגבינה מבעבעת למעלה וזה הורס!
מוציאים מהתנור, ובזהירות עם מפית מוציאים את הרשת ומגישים את הפיצה
פיצה מושלמת וטעימה! בתיאבון