פיצה ללא התפחה בתבנית מחולקת, מכינים בעשרים דקות ויש לכם פיצה נהדרת לארוחת הערב.
הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות איך בדיוק הכנתי את הפיצה, בנוסף תראו איך התבנית העליונה יוצאת מהפיצה בקלות.
את הפיצה הכנתי אחרי שהשתמשתי בתבנית המחולקת שלי להכנת עוגת בראוניז בתבנית מחולקת,
אמרתי לעצמי אם כל כך קל להכין בה למה שלא אכין פיצה? כל אחד מקבל ריבוע מדוייק ואין מריבות בנוסח "למה הוא קבל משולש יותר גדול?!"
קל מאד להכין את הפיצה.
הכנתי את הבצק והעברתי לתבנית
אין צורך בהתפחה מיוחדת
בזמן שהבצק נח לו בתבנית הכנתי את רוטב העגבניות
ואחרי שהרוטב היה מוכן
מרחתי אותו על הבצק
אחרי שהרוטב היה מוכן, שימנתי את הרשת הכנסתי לתבנית
ופיזרתי מעל את הגבינה הצהובה ואת כל הירקות מעל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 15– מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
אבל בוא נגיד שאין לכם תבנית מחולקת
אתם עדיין יכולים להכין את הפיצה בתבנית בינונית אין שום בעיה.
תכינו את הפיצה בדיוק אותו דבר,
תשמנו תבנית, תעבירו את הבצק לתבנית
שלב רוטב העגבניות, שלב הגבינה הצהובה ולתנור
הפיצה שלכם תהייה נהדרת!
עוד המון מתכונים לארוחת ערב תמצאו כאן
מתכונים לארוחת ערב
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לילדים תמצאו כאן
מתכונים לילדים
פיצה ללא התפחה בתבנית מחולקת
פיצה ללא התפחה בתבנית מחולקת
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית שמרים יבשים
- 1 כפית מלח
- רבע כוס שמן זית
- 1 כוס מים פושרים
לרוטב העגבניות
- 2 כפות עגבניות מרוסקות
- 1 כפית מלח
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 שן שום כתושה
לציפוי הגבינה
- 200 גרם גבינה צהובה
- זיתים ירוקים, זיתים שחורים, גבינה מלוחה, כל מה שאוהבים על הפיצה
Instructions
- שמים את הקמח עם השמרים ומערבבים
- מוסיפים את המלח ומערבבים
- מוסיפים את השמן ואת המים ומערבבים הכל ביחד כחמש עד שבע דקות עד שהבצק מתאחד
- הבצק מאד רך וזה בסדר גמור
- משמנים תבנית ומעבירים את הבצק לתבנית
- שמים בצד ובינתיים מכינים את רוטב העגבניות
- מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב לבלילה אחידה
- מורחים את רוטב העגבניות על הפיצה
- משמנים את הרשת ומכניסים את הרשת לתבנית הבצק
- מפזרים מעל רוטב העגבניות את הגבינה הצהובה
- מפזרים כל מה שאוהבים, זיתים, גבינה מלוחה, פרוסות עגבניות שרי - מה שאוהבים.
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפיצה ואופים כשלושים דקות
- הגבינה מבעבעת למעלה וזה הורס!
- מוציאים מהתנור, ובזהירות עם מפית מוציאים את הרשת ומגישים את הפיצה
- פיצה מושלמת וטעימה! בתיאבון