פותחים את בצק השימרית ועם הנייר מניחים בתבנית אפייה
חותכים פסים מהמוצרלה אותם נניח בקצוות
בקצוות מפזרים גבינה צהובה מגורדת ומניחים פסים של מוצרלה
מקפלים את הבצק שיסתיר את המוצרלה ואת הגבינה הצהובה
ככה מכינים את כל ארבעת הצדדים.
מערבבים בקערית גבינת שמנת, מחצית מכמות של הגבינה הצהובה והמוצרלה
מוסיפים לתערובת גבינה מלוחה, מערבבים וטועמים, אני לא הוספתי מלח
מורחים את הבלילה על גבי הפיצה
מפזרים מעל מוצרלה וגבינה צהובה
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מניחים בשלב התחתון את הפיצה
אופים כעשרים דקות
כשהגבינה נמסה, מוציאים את הפיצה, אוכלים חם! בתיאבון