פיצה צ'יזי קראסט לבנה פיצה ביאנקה, הכנתי לאדם, נכדי האהוב שלא נוגע במאכלים עם רוטב עגבניות. הילד לא נוגע בשום עגבנייה או רוטב עגבניות בכל צורה. פסטה עם רוטב עגבניות לא תתקרב אליו לצלחת וגם לא פיצה. אז החלטתי להכין לו פיצה לבנה בלי טיפת רוטב ותשמעו זו היתה הצלחה שוס!
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
תכירו את אדם עם הפיצה שנמסה לו בפה
את הפיצה הכנתי עם הבצק של שימרית שאי אפשר בלעדיו! מעולה להכנת פיצות, תמיד במקרר שולפים ולעבודה, אני שומעת כל הזמן מחמאות עליו. הכלה שלי מכינה איתו פיצות, אחותי סיפרה לי שהנכדה בת השלוש, עם האמא בערב, מוציאים בצק פיצה והילדה מכינה לבד, בהשגחת האמא כמובן את הפיצה.
הפעם, כדי שהפיצה תהייה עוד יותר טעימה הכנתי בצק קראסט מסביב. קיפלתי את הקצוות עם רצועות מוצרלה ויצא ואו! הכנתי תערובת של גבינת שמנת עם מוצרלה וגבינות, תשמעו יצא פצצה!
את הכמות של הגבינה הצהובה והמוצרלה תחלקו לשניים, כי חלק יהיה בתערובת הגבינה וחלק נפזר מעל.
עזבו שהילד חיסל ריבוע אחרי ריבוע, המבוגרים עפו על הפיצה! הוספתי קצת זיתים שחורים שבכלל הוסיפו טעם נהדר לפיצה
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מגישים חמה ואיך מתענגים על הגבינה שנמסה בפה
עוד מתכונים לפיצה תמצאו כאן
מתכונים לפיצה
הצ'יזי קרסט מסביב – טעים אש!
פיצה צ'יזי קראסט לבנה פיצה ביאנקה
הפוסט בשיתוף "שימרית"
פיצה צ'יזי קראסט לבנה פיצה ביאנקה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה שימרית
- 200 גרם גבינת שמנת
- 100 גרם גבינה צהובה
- 50 גרם גבינה מלוחה
- 200 גרם גבינת מוצרלה
Instructions
- פותחים את בצק השימרית ועם הנייר מניחים בתבנית אפייה
- חותכים פסים מהמוצרלה אותם נניח בקצוות
- בקצוות מפזרים גבינה צהובה מגורדת ומניחים פסים של מוצרלה
- מקפלים את הבצק שיסתיר את המוצרלה ואת הגבינה הצהובה
- ככה מכינים את כל ארבעת הצדדים.
- מערבבים בקערית גבינת שמנת, מחצית מכמות של הגבינה הצהובה והמוצרלה
- מוסיפים לתערובת גבינה מלוחה, מערבבים וטועמים, אני לא הוספתי מלח
- מורחים את הבלילה על גבי הפיצה
- מפזרים מעל מוצרלה וגבינה צהובה
- לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מניחים בשלב התחתון את הפיצה
- אופים כעשרים דקות
- כשהגבינה נמסה, מוציאים את הפיצה, אוכלים חם! בתיאבון