מוציאים את בצק הפיצה מהמקרר, פותחים את החבילה ופורשים את הבצק עם נייר האפייה בתבנית
בצד ימין שמים אצבעות שוקולד ומקפלים את הבצק
אותו דבר בצד שמאל, מניחים את אצבעות השוקולד ומקפלים
מניחים אצבעות שוקולד גם למטה ולמעלה ומקפלים
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את הפיצה ואופים כעשרים דקות
מוציאים, נותנים לה להתקרר מעט ומורחים ממרח שוקולד או גאנש באמצע הפיצה
מסמנים עם סכין כדי שיהיה יותר קל ריבועים ומקשטים בריבועים בסוכריות צבעוניות
מסביב מקשטים עם שאריות הגאנש ומגישים לילדים
שומעים ואו ורואים איך הילדים נהנים. חופש נעים!
להכנת גאנש - מרתיחים 250 מל' שמנת מתוקה
סוגרים את האש שמים בתוך השמנת 200 גרם שוקולד מריר
מערבבים עד שיש לנו בלילה אחידה וכהה
מקררים טיפה ויוצקים על הפיצה