פיצת שוקולד וממתקים לחופש הגדול ההפתעה שלכם לילדים או הפעילות הכי שווה עם הילדים או הנכדים לחופש הגדול. פעילות כיפיית וטעימה שהילדים כל כך נהנים ממנה וגם אתם תהנו – בודאות.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את הפיצת שוקולד הכנתי עם הבצק פיצה של שימרית, שתמיד במקרר ולא צריך להפשיר אותו. הוא לא מתוק ולכן השילוב של פיצת שוקולד עם הבצק יצא נהדר!
מכירים את הטלפון הזה באמצע היום, "אמא התקשרו מביה"ס שצריך להחזיר את אדם הביתה כי הוא נפצע?" אז הפלסטר הקטנצ'יק שיש לאדם על האצבע זו הפציעה.
הייתי באמצע ההכנה של הפיצה, עזבתי הכל נסעתי לקחת את הילד, כשהגענו הביתה הילד קפץ מאושר ורצה לעזור לי. כמובן שהסכמתי, הוא בחר את הסוכריות הצבעוניות וקישט לפי טעמו וביקש להשתתף בסרטון. הילד כוכב טבעי.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
כדי שהפיצה תהייה סופר טעימה עשיתי מהפיצה ציז'י קרסט מה שקוראים
שמים בצדדים אצבעות שוקולד תוכלו לראות בתמונה
סוכריות צבעוניות בכל הצבעים וממתקים איזה שהילדים אוהבים
מקשטים את הפיצה בצורת מרובעים
מסביב מקשטים בגאנש
ויש לנו פיצת שוקולד מהחלומות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לפיצה תמצאו כאן
מתכונים לפיצה
שיהיה לכם חופש טעים וכייפי עם הילדים והנכדים
פיצת שוקולד וממתקים לחופש הגדול
הפוסט בשיתוף "שימרית"

פיצת שוקולד וממתקים לחופש הגדול
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילת בצק פיצה של שימרית
- 1 כוס שוקולד למריחה או 1 כוס גאנש
- 1 כוס סוכריות צבעוניות
- 12 אצבעות שוקולד
Instructions
- מוציאים את בצק הפיצה מהמקרר, פותחים את החבילה ופורשים את הבצק עם נייר האפייה בתבנית
- בצד ימין שמים אצבעות שוקולד ומקפלים את הבצק
- אותו דבר בצד שמאל, מניחים את אצבעות השוקולד ומקפלים
- מניחים אצבעות שוקולד גם למטה ולמעלה ומקפלים
- לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את הפיצה ואופים כעשרים דקות
- מוציאים, נותנים לה להתקרר מעט ומורחים ממרח שוקולד או גאנש באמצע הפיצה
- מסמנים עם סכין כדי שיהיה יותר קל ריבועים ומקשטים בריבועים בסוכריות צבעוניות
- מסביב מקשטים עם שאריות הגאנש ומגישים לילדים
- שומעים ואו ורואים איך הילדים נהנים. חופש נעים!
- להכנת גאנש - מרתיחים 250 מל' שמנת מתוקה
- סוגרים את האש שמים בתוך השמנת 200 גרם שוקולד מריר
- מערבבים עד שיש לנו בלילה אחידה וכהה
- מקררים טיפה ויוצקים על הפיצה