מערבבים את הגבינות ביחד בקערה קטנה
פותחים את הבצק, חותכים את הניילון
מקמחים משטח עבודה, מקמחים את הבצק
כל עיגול מחלקים לארבע חלקים ומכדררים לכדורים
מרדדים כל כדור לעיגול
מוסיפים כף מתערובת הגבינות
סוגרים את הבצק היטב ומכדררים לכדור
מרדדים בעדינות את הכדור על משטח העבודה שוב ושמים בצד
ככה מכינים את כל כדורי הבצק, ממלאים בגבינות ומניחים בצד
מרססים מחבת עם ספרי שמן וכשהשמן חם מניחים את הפיתה על המחבת
מניחים כמה דקות עד שהבצק משחים ומתנפח
הופכים לצד השני ושוב מחכים שיתפח וישחים
כשהפיתה שחומה מורידים מהאש ושמים בצלחת
ככה מכינים את כל הפיתות. סלט ליד ויש לכם ארוחת ערב נהדרת. בתיאבון