פיתות גבינה על מחבת בעשר דקות יסגרו לכם היום את הפינה לארוחת ערב נהדרת. בימים אלו כשאנחנו מחפשים מתכונים קלי הכנה אתם תאהבו את המתכון הזה והיתרון האדיר, שאפשר להכין בזמן שהילדים או הנכדים מגיעים כי זו ממש הצגה. כי אפשר להכין יחד עם הילדים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את הפיתות גבינה הכנתי על המחבת עם הבצק פיצה קראסט המצויין של שימרית, הוא תמיד במקרר, הוא לא קפוא וככה אפשר להכין איתו ישר על המקום. הוא נהדר כי הוא כמו בצק שמרים, אבל אנחנו לא צריכים את כל הבלגן של ההתפחה ואחרי ההכנה הוא טעים אש!
הנכדים או הילדים מתקשרים מהדרך ואומרים שהם בדרך? אל תדאגו אתם מסודרים. תכינו סלט ליד והיידה אתם מסודרים.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחלקים כל כדור לארבעה כדורים וככה בסוף יהיו לכם 8 פיתות נהדרות. תכינו את הבצק עם הגבינות, מרדדים, ממלאים בגבינה וסוגרים היטב לצורת כדור ושוב מרדדים לצורת עיגול פיתה. ומחכים. הילדים באים, תיק-תק-תיקתק אחד אחרי השני מכינים אותם על המחבת, לעיני הילדים, אני אומרת לכם ההצגה שווה, וישר מגישים לאורחים. הם יפתחו את הפיתה בעודה חמה, הגבינה נמסה ויהיה להם טעים-טעים.
ההצגה שווה, הפיתה טעימה והירקות ליד ישלימו את הארוחה
אגב, נשארו לי פיתות במקרר. נתתי לילדה היא חיממה יום אחרי ואמרה לי "אמא הן היו מצוינות", ככה שאם נשארו לכם, אתם בהחלט יכולים לשמור במקרר או להקפיא ולחמם אחרי זה ולהגיש.
הקוצץ החדש
פיתות עם גבינה על מחבת -עשרים דקות והארוחה שלכם מוכנה
פיתות גבינה על מחבת בעשר דקות
הפוסט בשיתוף "שימרית"

פיתות גבינה על מחבת בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה קראסט של שימרית
- 50 גרם גבינה מלוחה מגורדת
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- ספרי שמן לטיגון
Instructions
- מערבבים את הגבינות ביחד בקערה קטנה
- פותחים את הבצק, חותכים את הניילון
- מקמחים משטח עבודה, מקמחים את הבצק
- כל עיגול מחלקים לארבע חלקים ומכדררים לכדורים
- מרדדים כל כדור לעיגול
- מוסיפים כף מתערובת הגבינות
- סוגרים את הבצק היטב ומכדררים לכדור
- מרדדים בעדינות את הכדור על משטח העבודה שוב ושמים בצד
- ככה מכינים את כל כדורי הבצק, ממלאים בגבינות ומניחים בצד
- מרססים מחבת עם ספרי שמן וכשהשמן חם מניחים את הפיתה על המחבת
- מניחים כמה דקות עד שהבצק משחים ומתנפח
- הופכים לצד השני ושוב מחכים שיתפח וישחים
- כשהפיתה שחומה מורידים מהאש ושמים בצלחת
- ככה מכינים את כל הפיתות. סלט ליד ויש לכם ארוחת ערב נהדרת. בתיאבון