שמים בקערה את הקמח, מלח בצד אחד, שמים בצד שני ומערבבים
מוסיפים מים ומערבבים לעיסה אחידה
לא לשים, לא מתאמצים, מערבבים. עד שהבצק נעשה מקשה אחת, וכן. הוא רך
מכסים בניילון נצמד ושמים בצד לשש שעות. אפשר גם ללילה אפילו לא במקרר
למחרת, מורידים את הניילו הנצמד, הבצק תפח
מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק, שהוא רך מאד ויוצרים רולדה אחרוכה
חותכים לעשר חתיכות בערך
מקמחים שוב משטח עבודה, ויוצרים מכל חתיכת בצק, כדור, משטחים, ומעבירים לתבנית אפייה
כל כדור משטחים, אפשר עם רולר, אפשר עם הידיים ולתבנית אפייה
מדליקים תנור ל 220 מעלות ובינתיים מערבבים את השמן זית עם הזעתר והמלח
מורחים על כל פיתה כפית או שתיים מהבלילה
מכניסים לתנור שהוא כבר חם את התבנית ואופים כרבע שעה עד עשרים דקות
מוציאים ומתענגים. בתיאבון!