מכינים את הפירה. מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים נטורינה מלח ופלפל ומועכים למחית אחידה
מוסיפים את הקמח ומערבבים
מכינים את הבשר. מטגנים בצל בשמן כמה דקות
מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר
מוסיפים תבלינים ומערבבים הכל ביחד
מורידים מהאש ומקררים.
להכנת הלביבות, לוקחים כף מהפירה ושמים בכף היד
מוסיפים כף בשר טחון
מכסים את הבשר הטחון עם הפירה מכל הצדדים
רצוי להרטיב את הידיים זה עוזר מאד בהכנה
אחרי שיצרתם לביבה, תניחו בצלחת ואת הלביבות המוכנות עד שלב הטיגון או האפייה שומרים במקרר
זה עוזר להם לשמור על צורתן.
אחרי שגמרתם להכין את כל הלביבות, תצפו אותן בפירורי לחם
מסדרים את הלביבות בתבנית האפייה
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים עד ארבעים דקות
גירסת הטיגון - מצפים את הלביבות בפירורי לחם
למחבת עם שמן מכניסים את הלביבות ומטגנים
אחרי כמה דקות הופכים אותן לצד השני
מעבירים לנייר סופג את הלביבות המוכנות מהשמן
אתם תהנו מכל ביס וביס!