יוצקים שמן לסיר מוסיפים פפריקה אדומה, שיני שום ומערבבים שתי דקות
מוסיפים את קוביות הירקות ומטגנים הכל ביחד כחמש עד שבע דקות,עד שהירקות מקבלים צבע.
מוציאים את הירקות, מוסיפים עוד קצת שמן זית
ולאותו הסיר מכניסים את קוביות הפרגיות.
מוסיפים את רוטב הסויה כדי שהפרגיות יקבלו את הטעם של הסויה, ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים לסיר עם הפרגיות את הירקות, שופכים מעל אורז, מוסיפים מים רותחים, מוסיפים מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
לאחר שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהאורז מוכן.
מורידים מהאש, פותחים את המכסה, מכסים את הסיר במגבת מטבח, סוגרים בחזרה ונותנים לאדים לעשות את העבודה כדי שהאורז שלכם יהיה אחד-אחד.
מגישים לשולחן ומלקקים את האצבעות. בתיאבון.