Go Back Email Link
פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי

פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי

סוויט דולי
פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 18 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים לעוף
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 250 גרם פטריות חורש
  • 500 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
  • חצי כוס רוטב סויה
  • חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
  • חצי כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
  • חצי כוס טריאקי
  • 1 כף שומשום

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת רחב
  • את הבצל חותכים לחצי ופורסים לפרוסות
  • מעבירים את הבצל לשמן ומטגנים לגוון שקוף
  • חותכים את הפטריות לפרוסות ומעבירים לטיגון
  • מטגנים מספר דקות את הפטריות עם הבצל
  • מעבירים את הפטריות והבצל לצלחת
  • לאותו המחבת מוסיפים את הפרגיות ומטגנים מכל הצדדים
  • מטגנים מספר דקות
  • מוסיפים את הפטריות עם הבצל מוסיפים את כל הרטבים ומערבבים הכל ביחד
  • מבשלים מספר דקות ומגישים
  • לפני ההגשה מפזרים שומשום מעל
  • אפשר לבשל נודלס משקית ולהניח את המנה על הנודלס. זה טעים אש!
Keyword פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי