פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי

פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי שמכינים בעשרים דקות

שתף
הדפסה
פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי
מה צריך

4 כפות שמן
1 בצל
1 סלסלת פטריות חורש
500 גרם קוביות פרגיות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
חצי כוס כוס צ'ילי מתוק
חצי כוס רוטב טריאקי
1 כף שומשום
אטריות נודלס

מה צריך

4 כפות שמן
1 בצל
1 סלסלת פטריות חורש
500 גרם קוביות פרגיות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
חצי כוס כוס צ'ילי מתוק
חצי כוס רוטב טריאקי
1 כף שומשום
אטריות נודלס

פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי

פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי מכינים בעשרים דקות. לפני כמה זמן קניתי פטריות מיובשות  ומצאתי אותן בארון. שלושה ימים הפטריות שכבו בתוך קערת מים כדי שיחזרו לעצמן. השארתי אותן שלושה ימים לא בגלל שחשבתי שזה נכון לעשות, אפשר להשאיר אותן גם כמה שעות במים חמים, פשוט לא מצאתי את הזמן להכין עם הפטריות משהו.

ביום שישי לקראת ארוחת שבת החלטתי להשתמש בהן. אתם יכולים להשתמש כמובן בפטריות מיובשות, אבל גם פטריות טריות מהסופר יתאימו מאד למנה.

להכין פרגיות מוקפצות ברוטב אסייתי מכינים בעשרים דקות. תוציאו את כל הרטבים האסייתים שיש לכם במקרר ותערבבו. טועמים, משפרים טעמים ויש לכם יופי של מנה.

אני הוספתי נודלס ולא האמנתי כשהקטנים אכלו את המנה והיו כאלה שביקשו תוספת! הופתעתי ממש.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–

האינסטגרם של סוויט

את הפרגיות חותכים לקוביות קטנות, את הפטריות לפרוסות ויש לכם מנה נהדרת שמכינים בעשרים דקות.

פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי
סט קופסאות נהדר למטבח

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

מפזרים לפני ההגשה שומשום על המנה ויוצרים רושם
מנה של מסעדה

פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי

פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי

 

פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי

סוויט דולי
פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 18 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים לעוף
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 250 גרם פטריות חורש
  • 500 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
  • חצי כוס רוטב סויה
  • חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
  • חצי כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
  • חצי כוס טריאקי
  • 1 כף שומשום

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת רחב
  • את הבצל חותכים לחצי ופורסים לפרוסות
  • מעבירים את הבצל לשמן ומטגנים לגוון שקוף
  • חותכים את הפטריות לפרוסות ומעבירים לטיגון
  • מטגנים מספר דקות את הפטריות עם הבצל
  • מעבירים את הפטריות והבצל לצלחת
  • לאותו המחבת מוסיפים את הפרגיות ומטגנים מכל הצדדים
  • מטגנים מספר דקות
  • מוסיפים את הפטריות עם הבצל מוסיפים את כל הרטבים ומערבבים הכל ביחד
  • מבשלים מספר דקות ומגישים
  • לפני ההגשה מפזרים שומשום מעל
  • אפשר לבשל נודלס משקית ולהניח את המנה על הנודלס. זה טעים אש!
Keyword פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים