פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי מכינים בעשרים דקות. לפני כמה זמן קניתי פטריות מיובשות ומצאתי אותן בארון. שלושה ימים הפטריות שכבו בתוך קערת מים כדי שיחזרו לעצמן. השארתי אותן שלושה ימים לא בגלל שחשבתי שזה נכון לעשות, אפשר להשאיר אותן גם כמה שעות במים חמים, פשוט לא מצאתי את הזמן להכין עם הפטריות משהו.
ביום שישי לקראת ארוחת שבת החלטתי להשתמש בהן. אתם יכולים להשתמש כמובן בפטריות מיובשות, אבל גם פטריות טריות מהסופר יתאימו מאד למנה.
להכין פרגיות מוקפצות ברוטב אסייתי מכינים בעשרים דקות. תוציאו את כל הרטבים האסייתים שיש לכם במקרר ותערבבו. טועמים, משפרים טעמים ויש לכם יופי של מנה.
אני הוספתי נודלס ולא האמנתי כשהקטנים אכלו את המנה והיו כאלה שביקשו תוספת! הופתעתי ממש.
את הפרגיות חותכים לקוביות קטנות, את הפטריות לפרוסות ויש לכם מנה נהדרת שמכינים בעשרים דקות.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מפזרים לפני ההגשה שומשום על המנה ויוצרים רושם
מנה של מסעדה
פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי
פרגיות מוקפצות עם פטריות ברוטב אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 250 גרם פטריות חורש
- 500 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
- חצי כוס רוטב סויה
- חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
- חצי כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
- חצי כוס טריאקי
- 1 כף שומשום
Instructions
- יוצקים שמן למחבת רחב
- את הבצל חותכים לחצי ופורסים לפרוסות
- מעבירים את הבצל לשמן ומטגנים לגוון שקוף
- חותכים את הפטריות לפרוסות ומעבירים לטיגון
- מטגנים מספר דקות את הפטריות עם הבצל
- מעבירים את הפטריות והבצל לצלחת
- לאותו המחבת מוסיפים את הפרגיות ומטגנים מכל הצדדים
- מטגנים מספר דקות
- מוסיפים את הפטריות עם הבצל מוסיפים את כל הרטבים ומערבבים הכל ביחד
- מבשלים מספר דקות ומגישים
- לפני ההגשה מפזרים שומשום מעל
- אפשר לבשל נודלס משקית ולהניח את המנה על הנודלס. זה טעים אש!