Go Back Email Link
פרגיות עם בורגול וחומוס

פרגיות עם בורגול וחומוס

סוויט דולי
פרגיות עם בורגול וחומוס ארוחה שלמה בסיר אחד

Ingredients
  

  • 500 גרם פרגיות
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כוס בורגול עבה
  • 1 כוס חומוס מבושל
  • חצי כוס רוטב סויה
  • חצי כוס מים

Instructions
 

  • שוטפים את הבורגול, שמים את הבורגול בקערית
  • יוצקים מים רותחים על הבורגול ונותנים לו להתנפח כעשרים דקות.
  • כשהבורגול נפוח, מסננים את המים.
  • יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לקוביות
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל לגוון שחום.
  • כשהבצל שחום, מוסיפים את קוביות הפרגיות
  • מוסיפים מלח ופלפל שחור ומטגנים את הקוביות הפרגיות.
  • כשהפרגיות מוכנות, מוסיפים פנימה את הבורגול המוכן, גרגרי החומוס המבושלים
  • מוסיפים רוטב סויה ומים,
  • מערבבים הכל ביחד ונותנים לתבשיל להתבשל כעשרים דקות.