שוטפים את הבורגול, שמים את הבורגול בקערית
יוצקים מים רותחים על הבורגול ונותנים לו להתנפח כעשרים דקות.
כשהבורגול נפוח, מסננים את המים.
יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לקוביות
מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל לגוון שחום.
כשהבצל שחום, מוסיפים את קוביות הפרגיות
מוסיפים מלח ופלפל שחור ומטגנים את הקוביות הפרגיות.
כשהפרגיות מוכנות, מוסיפים פנימה את הבורגול המוכן, גרגרי החומוס המבושלים
מוסיפים רוטב סויה ומים,
מערבבים הכל ביחד ונותנים לתבשיל להתבשל כעשרים דקות.