פרגיות עם בורגול וחומוס

פרגיות עם בורגול וחומוס, ארוחה שלמה בסיר אחד

שתף
הדפסה
פרגיות עם בורגול וחומוס
פרגיות עם בורגול וחומוס

פרגיות עם בורגול וחומוס תבשיל של ארבעה מצרכים עיקריים שמכינים בסיר אחד.

ממתי שאני קטנה, יש לי שריטה עמוקה שנקראת "לשטוף ידיים". כמובן כשאני עובדת במטבח אין מה לדבר, אבל מאז הקורונה שמתי לב שזו לא רק אני. נכנסת לבית של אחד הילדים, קודם כל שוטפים ידיים. כולם. ככה גיליתי שכמות רכישת סבוני הידיים עלתה משמעותית לא רק אצלנו אבל עזבו קורונה, בואו נתמקד באוכל.

הקיץ הזה גורם לי לרצות להכין ארוחות מהירות וכשאני מתחילה להכין, הרעיונות קופצים לי לראש וככה הצלחתי להכין מארבעה מרכיבים שונים סיר שלם לארוחה.

חומוס אני נוהגת לקנות, להשרות במים בלילה, לבשל, לחלק לשקיות ולשמור בפריזר. ככה יש לי חומוס מוכן כל פעם שאני רוצה להכין או ממרח חומוס או תבשילים עם חומוס.

חומס עם בצל אצלנו זה להיט, הכנתי סלט חומוס עם בורגול ואז אמרתי לעצמי למה לא להוסיף עוד לשפע הזה ולגמור ארוחת צהריים?!

הוספתי פרגיות והנה לכם ארוחה שלמה בסיר אחד. קל קל קל, עשרים דקות והארוחה שלכם מוכנה.

מה שכן, חשוב שיהיה חומוס מוכן לתבשיל הזה ואם יש לכם קפוא גם מעולה, הוא יתאים לתבשיל.

אם אתם מחפשים עוד מתכונים עם חומוס רק לחצו כאן – מתכונים עם חומוס.

 

 

 

 

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?  בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו49 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

פרגיות עם בורגול וחומוס

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף

פרגיות עם בורגול וחומוס

פרגיות עם בורגול וחומוס

 

 


פרגיות עם בורגול וחומוס

סוויט דולי
פרגיות עם בורגול וחומוס ארוחה שלמה בסיר אחד

Ingredients
  

  • 500 גרם פרגיות
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כוס בורגול עבה
  • 1 כוס חומוס מבושל
  • חצי כוס רוטב סויה
  • חצי כוס מים

Instructions
 

  • שוטפים את הבורגול, שמים את הבורגול בקערית
  • יוצקים מים רותחים על הבורגול ונותנים לו להתנפח כעשרים דקות.
  • כשהבורגול נפוח, מסננים את המים.
  • יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לקוביות
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל לגוון שחום.
  • כשהבצל שחום, מוסיפים את קוביות הפרגיות
  • מוסיפים מלח ופלפל שחור ומטגנים את הקוביות הפרגיות.
  • כשהפרגיות מוכנות, מוסיפים פנימה את הבורגול המוכן, גרגרי החומוס המבושלים
  • מוסיפים רוטב סויה ומים,
  • מערבבים הכל ביחד ונותנים לתבשיל להתבשל כעשרים דקות.

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים