סלט חומוס עם בורגול רענן הכנתי השבוע והוא פשוט נהדר.
השבוע לקחנו את הקטנצ'יק החדש לסיבוב בקניון.
לשימחתי באיזשהוא שלב התחיל הילד ליבב והיתה לי הזדמנות פז להוציא אותו מהעגלה
ולהסתובב איתו על הידיים.
לזה יקרא אושר. להסתובב עם תינוקי על היידים.
א-אה! לא בדיוק
בעודי מחזיקה אותו, ראיתי חנות תיקים ונכנסתי להסתובב בין המדפים.
בעודי בוחנת את התיקים נעמדה לידי מישהי הסתכלה עלי ואמרה:
"אני חושבת שקר לו פה, אולי תשימי לו חיתול?"
הסתכלתי עליה קצת בתדהמה,
כי גם אם הייתי רואה תינוק כחול מקור לידי לא הייתי מעיזה להתערב למישהי בחיים,
אבל מזל שהחיים לימדו אותי להביא הנחות להרמות
ועם חיוך אמרתי לה:"הכל בסדר, אנחנו מחשלים אותו מגיל צעיר"
היא לא הבינה כנראה את הבדיחה כי הסתובבה והלכה.
"למה שרוול קצר? קר לו, תשימי לו ארוך"
"מהזה שרוול ארוך בקיץ? תשימי לו קצר"
בכלל לא הייתי מודעת לתופעה הזו ואני מודה שהיא הפתיעה אותי.
מילא הייתי אמא צעירה אבל גם לי אומרים מה לעשות?!
סלט חומוס עם בורגול הוא סלט נהדר שמתאים גם לחורף וגם לקיץ,
אצלנו אוהבים את סלט החומוס מאד וזו הזדמנות נפלאה לעשות לכם היכרות איתו.
סלט חומוס עם בורגול הוא מנה טבעונית, מנה צמחונית,
סלט שמכיל בתוכו המון דברים טובים.
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לעוד מתכונים עם חומוס לחצו כאן
מתכונים עם חומוס
לסיפור של חורף וקיץ
מגיע סלטחומוס עם שני מרכיבים עיקריים. חומוס ובורגול.
בורגול וחומוס עם נענע קצוצה ועגבניות שמרעננות את הטעם.
קל להכין וטעים-טעים.
מתכונים לסלטים מצויינים לחצו כאן
מתכונים לסלטים
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו13 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו-בואו טעים אצלי
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט חומוס עם בורגול מרענן
מה צריך בשביל סלט חומוס עם בורגול מרענן?
1 כוס חומוס מבושל
1 כוס בורגול עבה
10 עגבניות שרי
כוס נענע קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח לפי הטעם
2 כפות שמן זית
מיץ לימון סחוט – כחצי כוס
איך מכינים סלט חומוס עם בורגול מרענן?
ראשית, אם החומוס לא מוכן מבשלים אותו.
משרים את החומוס לילה במים, שופכים המים בבוקר, מוסיפים מים חדשים ומבשלים עד שהחומוס מתרכך.
את הבורגול יש לשים בצלחת, לשפוך מים רותחים ולחכות שיתפח.
לאחר שהבורגול תפח לסנן המים.
לשים החומוס והבורגול בקערה, להוסיף הנענע הפטרוזיליה והעגבניות
לתבל בשמן זית מלח ומיץ לימון.
מערבבים הכל ביחד ופשוט נהנים!