שוטפים את הזוקיני וחותכים לפרוסות
עם קורצן חותכים את האמצע של הזוקיני ושומרים בצד
את עיגולי הזוקיני שמים בקערה
מפזרים עליהם את גבינת הפרמז'ן והפקורינו ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים פרורי לחם, קונפלור, פפריקה אדומה ומערבבים הכל ביחד
מתיזים שמן פאם על נייר אפייה
שמים את עיגולי הפרמז'ן על הנייר מפזרים את שאריות הגבינה ומתיזים שוב תרסיס שמן פאם
ושוב מפזרים תערובת גבינות
לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שהם שחומים
בינתיים מכינים את הרוטב;;
מתיזים תרסיס שמן פאם על מחבת ומפזרים את עיגולי הזוקיני שחתכנו ומטגנים אותם קלות
שמים במעבד מזון את עיגולי הזוקיני מוסיפים יוגורט, גבינת פרמזן, אורגנו וטיפת מלח
טוחנים הכל ביחד ויש לכם רוטב נהדר של זוקיני
מוציאים את הזוקיני מהתנור ומגישים עם היוגורט. טעים אש! בתיאבון