Go Back Email Link
פרוסות זוקיני ופרמז'ן אפויות בתנור

פרוסות זוקיני ופרמז'ן בתנור

סוויט דולי
פרוסות זוקיני ופרמז'ן בתנור עם רוטב זוקיני ליד
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לירקות
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 1 תרסיס שמן פעם בטעם שמן זית
  • 2 זוקיני
  • 2 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת
  • 2 כפות  גבינת פקורינו מגורדת
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • 1 כף קורנפלור

רוטב

  • עיגולי הזוקיני
  • 2 כפות יוגורט
  • 1 כף פרמז'ן מגורד
  • 1 כפית אורגנו
  • חצי כפית מלח

Instructions
 

  • שוטפים את הזוקיני וחותכים לפרוסות
  • עם קורצן חותכים את האמצע של הזוקיני ושומרים בצד
  • את עיגולי הזוקיני שמים בקערה
  • מפזרים עליהם את גבינת הפרמז'ן והפקורינו ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים פרורי לחם, קונפלור, פפריקה אדומה ומערבבים הכל ביחד
  • מתיזים שמן פאם על נייר אפייה
  • שמים את עיגולי הפרמז'ן על הנייר מפזרים את שאריות הגבינה ומתיזים שוב תרסיס שמן פאם
  • ושוב מפזרים תערובת גבינות
  • לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שהם שחומים
  • בינתיים מכינים את הרוטב;;
  • מתיזים תרסיס שמן פאם על מחבת ומפזרים את עיגולי הזוקיני שחתכנו ומטגנים אותם קלות
  • שמים במעבד מזון את עיגולי הזוקיני מוסיפים יוגורט, גבינת פרמזן, אורגנו וטיפת מלח
  • טוחנים הכל ביחד ויש לכם רוטב נהדר של זוקיני
  • מוציאים את הזוקיני מהתנור ומגישים עם היוגורט. טעים אש! בתיאבון
Keyword פרוסות זוקיני ופרמז'ן בתנור