פרוסות זוקיני ופרמז'ן בתנור הלהיט החדש שלכם לתוספת לארוחה. פרוסות זוקיני אפויות בתנור עם רוטב זוקיני ליד!
פריכות בלי טיגון, כן כן זה הנס האמיתי! בזכות תרסיס שמן פעם, 3 קלוריות להתזה, אתם מקבלים פרוסות נהדרות, בלי נקיפות מצפון ובלי בלאגן של שמן עמוק.
הזוקיני העדין עטוף בשילוב המנצח של הפרמז'ן והתבלינים, והתוצאה היא חגיגה בפה שמשדרגת כל ביס. והרוטב ליד פשוט מוסיף טעם.
קלות ההכנה היא שוס. חותכים עיגולי זוקינו, עם קורצן מוציאים את האמצע של הזוקיני מתבלים ואופים.
עם שאריות של הזוקיני אנחנו נכין את הרוטב וככה יש לכם תוספת דלת פחמימות ונהדרת.
הסיפור המצחיק, שבפעם הקודמת שהכנתי מתכון עם זוקיני מישהי התקשרה ואמרה שאני ממציאה שמות לירקות ואין דבר כזה "זוקיני".
אז נשמות אהובות שלי, הקישוא הירוק והכהה נקרא זוקיני ואיתו תשתמשו להכנת התוספת הנהדרת הזו.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
פרוסות הזוקיני עם הרוטב ליד
קנקן שמן זית מנירוסטה מוזהב 1400ML
לפרטים ורכישה
קנקן שמן זית מנירוסטה מוזהב 1400ML
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
מחפשים עוד מתכונים לירקות?
מתכונים לירקות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
פרוסות זוקיני ופרמז'ן בתנור
התוספת החדשה והטעימה לכל ארוחה
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
פרוסות זוקיני ופרמז'ן אפויות בתנור
פרוסות זוקיני ופרמז'ן בתנור
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פעם בטעם שמן זית
- 2 זוקיני
- 2 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת
- 2 כפות גבינת פקורינו מגורדת
- 2 כפות פירורי לחם
- 1 כפית פפריקה אדומה
- 1 כף קורנפלור
רוטב
- עיגולי הזוקיני
- 2 כפות יוגורט
- 1 כף פרמז'ן מגורד
- 1 כפית אורגנו
- חצי כפית מלח
Instructions
- שוטפים את הזוקיני וחותכים לפרוסות
- עם קורצן חותכים את האמצע של הזוקיני ושומרים בצד
- את עיגולי הזוקיני שמים בקערה
- מפזרים עליהם את גבינת הפרמז'ן והפקורינו ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים פרורי לחם, קונפלור, פפריקה אדומה ומערבבים הכל ביחד
- מתיזים שמן פאם על נייר אפייה
- שמים את עיגולי הפרמז'ן על הנייר מפזרים את שאריות הגבינה ומתיזים שוב תרסיס שמן פאם
- ושוב מפזרים תערובת גבינות
- לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שהם שחומים
- בינתיים מכינים את הרוטב;;
- מתיזים תרסיס שמן פאם על מחבת ומפזרים את עיגולי הזוקיני שחתכנו ומטגנים אותם קלות
- שמים במעבד מזון את עיגולי הזוקיני מוסיפים יוגורט, גבינת פרמזן, אורגנו וטיפת מלח
- טוחנים הכל ביחד ויש לכם רוטב נהדר של זוקיני
- מוציאים את הזוקיני מהתנור ומגישים עם היוגורט. טעים אש! בתיאבון

