את גוש הכתף חותכים לפרוסות
יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את פרוסות הבצל
כותשים שום ומוסיפים לבצל ומערבבים
מטגנים את הבצל עד קבלת גוון שחום בהיר, את הבשר מטגנים על גבי הבצל
מסדרים את פרוסות הבשר בסיר ומטגנים אותם מצד אחד
אם כל הפרוסות לא נכנסות, מטגנים מה שנכנס
אחרי שהפרוסות טוגנו היטב הופכים לצד השני ומטגנים גם מהצד השני
מעבירים לצלחת וממשיכים לטגן את כל פרוסות הבשר
אחרי שכל הפרוסות טוגנו, מעבירים את כל הבשר לסיר
מוסיפים את פרוסות גזר
מוסיפים מלח, פלפל שחור ופרוסות שום ומים ומביאים לרתיחה
נוצר קצף על הבשר, עם כף מנקים את הקצף, מוציאים את הקצף מהסיר
מוסיפים את עלי הדפנה לסיר
מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשלוש שעות
בודקים מדי פעם שהמים לא נגמרו אבל בסוף יהיה לכם רוטב למות כמה טעים! בתיאבון!