Go Back Email Link
פרוסות צלי כתף מספר 5

פרוסות צלי כתף מספר 5

סוויט דולי
פרוסות צלי כתף מספר 5 כל ביס נמס בפה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 3 days 3 hours
Total Time 3 hours 30 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 קילו בשר כתף מספר 5
  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 2 גזר
  • 5 שיני שום כתושות
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 4 עלי דפנה

Instructions
 

  • את גוש הכתף חותכים לפרוסות
  • יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את פרוסות הבצל
  • כותשים שום ומוסיפים לבצל ומערבבים
  • מטגנים את הבצל עד קבלת גוון שחום בהיר, את הבשר מטגנים על גבי הבצל
  • מסדרים את פרוסות הבשר בסיר ומטגנים אותם מצד אחד
  • אם כל הפרוסות לא נכנסות, מטגנים מה שנכנס
  • אחרי שהפרוסות טוגנו היטב הופכים לצד השני ומטגנים גם מהצד השני
  • מעבירים לצלחת וממשיכים לטגן את כל פרוסות הבשר
  • אחרי שכל הפרוסות טוגנו, מעבירים את כל הבשר לסיר
  • מוסיפים את פרוסות גזר
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור ופרוסות שום ומים ומביאים לרתיחה
  • נוצר קצף על הבשר, עם כף מנקים את הקצף, מוציאים את הקצף מהסיר
  • מוסיפים את עלי הדפנה לסיר
  • מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשלוש שעות
  • בודקים מדי פעם שהמים לא נגמרו אבל בסוף יהיה לכם רוטב למות כמה טעים! בתיאבון!
Keyword פרוסות צלי כתף מספר 5