פרוסות צלי כתף מספר 5,מתכון קל הכנה וכל כך טעים! הבשר נמס בפה, ולא מפסיקים לטבול את החלה ברוטב, כמה שהוא טעים.
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את פרוסות הצלי שלב אחרי שלב בבקשה
השבוע נפגשתי עם חברתי אהובתי ציפי והיא סיפרה שהכינה פרוסות צלי. אמרתי לה שזה בדיוק מה שאני הולכת לפרסם בשבוע הבא, אבל אז סיפרה שהיא לוקחת את כל גוש הכתף ראשית מטגנת אותו כולו, מבשלת אותו ורק אחרי שהוא מוכן, חותכת לפרוסות.
סיפרתי לה שאני מההתחלה מכינה את הבשר בצורת פרוסות מההתחלה.
היא התעניינה לדעת אם הוא יוצא רך. אחותי שהגם היתה במפגש סיפרה לה שהיא התארחה אצלי בשבת בארוחה והבשר היה פשוט נמס בפה.
אז אם עוד לא הכנתם אף פעם פרוסות של צלי, כשהן חתוכות מההתחלה, היידה בואו. תוכלו להסתכל בסרטון למעלה הדגמתי שם איך בדיוק אני מכינה את הצלי.
בואו לאינסטוש שלי – טעים שם
האינסטגרם של סוויטדולי
הדבר הראשון שיש לעשות, לחתוך מההתחלה את הצלי לפרוסות ואני מטגנת כל פרוסה משני הצדדים. אני משתמשת במלח, פלפל שחור, שום ובצל ועלי דפנה. הגזר גם מוסיף טעם כמובן.
מבשלים את הבשר זמן ממושך על הגז, עד שהוא נעשה רך ונמס בפה.
עוד מתכונים לבשר תמצאו כאן
מתכונים לבשר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד מתכונים למנה עיקרית לפסח?
מנות עיקריות לפסח
אני צילמתי לכם כאן את הפרוסות
אבל תאמינו לי, אם אתם מגישים לשולחן עם הסיר
המראה של פרוסות הצלי בתוך הסיר עם הגזר פשוט יפהפה.
פרוסות צלי כתף מספר 5

פרוסות צלי כתף מספר 5
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו בשר כתף מספר 5
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 2 גזר
- 5 שיני שום כתושות
- 4 שיני שום פרוסות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 4 עלי דפנה
Instructions
- את גוש הכתף חותכים לפרוסות
- יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את פרוסות הבצל
- כותשים שום ומוסיפים לבצל ומערבבים
- מטגנים את הבצל עד קבלת גוון שחום בהיר, את הבשר מטגנים על גבי הבצל
- מסדרים את פרוסות הבשר בסיר ומטגנים אותם מצד אחד
- אם כל הפרוסות לא נכנסות, מטגנים מה שנכנס
- אחרי שהפרוסות טוגנו היטב הופכים לצד השני ומטגנים גם מהצד השני
- מעבירים לצלחת וממשיכים לטגן את כל פרוסות הבשר
- אחרי שכל הפרוסות טוגנו, מעבירים את כל הבשר לסיר
- מוסיפים את פרוסות גזר
- מוסיפים מלח, פלפל שחור ופרוסות שום ומים ומביאים לרתיחה
- נוצר קצף על הבשר, עם כף מנקים את הקצף, מוציאים את הקצף מהסיר
- מוסיפים את עלי הדפנה לסיר
- מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשלוש שעות
- בודקים מדי פעם שהמים לא נגמרו אבל בסוף יהיה לכם רוטב למות כמה טעים! בתיאבון!
וואוו מושלם.
רק להבין – את פרוסות הבשר -את מטגנת בסיר נפרד מהבצל? תודה
את הבשר מטגנים על הבצל שטיגנת לשחום. תסתכלי בסרטון. דייקתי במתכון.