מקלפים את תפוחי האדמה והבטטה ופורסים לפרוסות
שמים בקערה את תפוחי האדמה והבטטה ומוסיפים את כל התבלינים בלי הטימין
מוסיפים מים ושמן זית ומערבבים הכל ביחד היטב
שהפרוסות יהיו מלאות ברוטב
משמנים תבנית עגולה
יוצרים ביד מעין סנדוויץ עם פרוסות הבטטה ותפוחי האדמה ומעבירים לתבנית בעמידה
ככה מכינים את כל התבנית
מפזרים מעל תפוחי האדמה והבטטה את עלי הטימין
יוצקים את שאריות הרוטב לתבנית
מכסים בנייר כסף ולתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את הפשטידה
אופים כארבעים דקות, אחרי כארבעים דקות, מורידים את נייר הכסף
אם כף מזליפים מהרוטב על תפוחי האדמה
מכניסים לתנור לעוד עשר דקות רבע שעה שישחימו תפוחי האדמה
אחרי שתפוחי האדמה והבטטה מוכנים, מוציאים מהתנור
אם נשארו נוזלים בתבנית, עם כף תעבירו את הנוזלים על תפוחי האדמה והבטטה
נשארו עוד נוזלים? אפשר לרוקן את הנוזלים
מגישים לשולחן חם! בתיאבון