פרוסות תפוחי אדמה ובטטה בתנור פרווה, כל כך קלה להכנה, כל כך טעימה והיא פרווה ככה שהיא מתאימה לכל ארוחה.
הכנתי לכם סרטון שתראו בדיוק איך הכנתי
כל כך פשוט להכין ויוצא כל כך טעים. פריכות מבחוץ ורכות מבפנים. חטיפים קטנטנים וממכרים. תוספת אהובה על כולם!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן56 – מתכונים לווטצ'אפ
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
קל מאד להכין את הפשטידה במיוחד עם הקוצץ שמאז שיש לי אותו בבית, אני מחפשת רק מה לחתוך.
תוכלו לראות בסרטון כשקצצתי את תפוחי האדמה
אפילו לא סגרתי את המכסה
שמתי את תפוח האדמה בקוצץ וצ'יק צ'ק
תפוח האדמה נחתך – בקלות!
את הבטטה חציתי לשתיים והופ לקוצץ. פנטסטי!
מחפשים מתכונים לראש השנה?
מתכונים לראש השנה
הקוצץ שאיתו הכנתי את הפשטידה הנהדרת הזו
ועכשיו המחיר כולל משלוח
מערבבים את תפוחי האדמה והבטטה עם התבלינים.
מהפרוסות הדקות של תפוחי אדמה והבטטה
עושים כריכים ומעמידים בתבנית.
אם אם בפעם הראשונה הם נופלים
לא קרה כלום!
ממשיכים להעמיד אותם אחד אחרי השני ויש לכם יופי של פשטידה
גם יפה וגם טעימה.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים בסיר אחד כאן
מתכונים בסיר אחד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פרוסות תפוחי אדמה ובטטה בתנור
פרוסות תפוחי אדמה ובטטה בתנור
סוויט דוליIngredients
- 2 בטטות
- 5 תפוחי אדמה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- חצי כוס מים
- חצי כוס שמן זית
- 1 גבעול טימין
Instructions
- מקלפים את תפוחי האדמה והבטטה ופורסים לפרוסות
- שמים בקערה את תפוחי האדמה והבטטה ומוסיפים את כל התבלינים בלי הטימין
- מוסיפים מים ושמן זית ומערבבים הכל ביחד היטב
- שהפרוסות יהיו מלאות ברוטב
- משמנים תבנית עגולה
- יוצרים ביד מעין סנדוויץ עם פרוסות הבטטה ותפוחי האדמה ומעבירים לתבנית בעמידה
- ככה מכינים את כל התבנית
- מפזרים מעל תפוחי האדמה והבטטה את עלי הטימין
- יוצקים את שאריות הרוטב לתבנית
- מכסים בנייר כסף ולתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את הפשטידה
- אופים כארבעים דקות, אחרי כארבעים דקות, מורידים את נייר הכסף
- אם כף מזליפים מהרוטב על תפוחי האדמה
- מכניסים לתנור לעוד עשר דקות רבע שעה שישחימו תפוחי האדמה
- אחרי שתפוחי האדמה והבטטה מוכנים, מוציאים מהתנור
- אם נשארו נוזלים בתבנית, עם כף תעבירו את הנוזלים על תפוחי האדמה והבטטה
- נשארו עוד נוזלים? אפשר לרוקן את הנוזלים
- מגישים לשולחן חם! בתיאבון