מערבבים הקערה את האגוזים הקצוצים עם הסוכר והקינמון לתערובת אחידה
פותחים את הבצק, מרדדים לבצק דק ומורחים אותו במעט שמן
מפזרים את תערובת האגוזים עם הסוכר והקינמון על הבצק ומהדקים את התערובת לבצק
חותכים פסים לאורך הבצק, כל פס יהיה פרח או שניים
כל פס מקפלים לחצי ומהדקים היטב
חורצים פסים בתחילת הבצק אולם לא עד הסוף מהתחלת הפס עד הסוף
מגלגלים את פס הבצק ויש לנו פרח
עם הידיים אנחנו פותחים את הפרח קלות ושמים בתבנית
ככה מכינים את כל הפרחים
מורחים על הפרחים ביצה טרופה ואפשר לפזר מעל עוד קצת מהתערובת
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות עד שהפרחים שלנו משחימים
בינתיים מכינים את הסירופ
יוצקים לסיר את הסוכר עם המים, וניל ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מבשלים עוד מספר דקות ומכבים
כשהפרחים יוצאים מהתנור מורחים את הבקלאווה עם סירופ הסוכר. חלום!
יהיה לכם קשה להתאפק אבל זה השלב שאפשר לקחת ביס. תהנו וחג שמח!