Go Back Email Link
פרישיל דג עם לימון ופטרוזיליה

פרישיל דג עם לימון ופטרוזיליה

סוויט דולי
פרישיל דג עם לימון ופטרוזיליה דג מבושל בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים לדגים
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 6 דגי אמנון מפולטים
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 שיני שום
  • חצי כוס לימון סחוט
  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • חצי לימון - פרוסות

Instructions
 

  • לפני הבישול, יוצקים לימון על הדגים ונותנים להם להגיר את הנוזלים
  • אחרי חצי שעה, מייבשים היטב
  • שמים בסיר שמן, שיני שום, מיץ לימון סחוט, מלח, מים, פטרוזיליה ומביאים לרתיחה
  • כשהנוזלים רתחו, מוסיפים את הדגים לתוך התבשיל
  • מפזרים עוד קצת פטרוזיליה מעל, את נתחי הלימון מפזרים על הדגים ומביאים לרתיחה
  • לאחר ההרתחה, מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות עד שהדגים מוכנים
  • מדי פעם אפשר עם כף, ליצוק את הרוטב על הדגים. בתיאבון.
Keyword פרישיל דג עם לימון ופטרוזיליה