Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
פשטידת ירקות שנשארו במקרר
סוויט דולי
פשטידת ירקות שנשארו במקרר פשטידה נהדרת לארוחת ערב
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course
מתכונים לפשטידות וקישים
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
3
כוסות
ירקות מגורדים כמו: תפוחי אדמה, גזר, קישואים
200
מל
שמנת חמוצה
100
גרם
גבינה מלוחה
100
גרם
גבינה צהובה
3
כפות
גבינה לבנה 5%
2
כפות
שיבולת שועל
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
Instructions
מגרדים את כל הירקות בפומפיה או במעבד מזון ומעבירים לקערה
מוסיפים את הביצים והגבינות ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים
מוסיפים את השיבולת שועל ומערבבים
משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את הפשטידה ואופים כארבעים דקות עד שהפשטידה משחימה
תכינו סלט, תוציאו את הפשטידה תפרסו לכם פרוסה ואתם תהנו מאד.
Keyword
פשטידת ירקות שנשארו במקרר