Go Back Email Link
פשטידת ירקות שנשארו במקרר

פשטידת ירקות שנשארו במקרר

סוויט דולי
פשטידת ירקות שנשארו במקרר פשטידה נהדרת לארוחת ערב
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לפשטידות וקישים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 כוסות ירקות מגורדים כמו: תפוחי אדמה, גזר, קישואים
  • 200 מל שמנת חמוצה
  • 100 גרם גבינה מלוחה
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 3 כפות גבינה לבנה 5%
  • 2 כפות שיבולת שועל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • מגרדים את כל הירקות בפומפיה או במעבד מזון ומעבירים לקערה
  • מוסיפים את הביצים והגבינות ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים
  • מוסיפים את השיבולת שועל ומערבבים
  • משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית
  • לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את הפשטידה ואופים כארבעים דקות עד שהפשטידה משחימה
  • תכינו סלט, תוציאו את הפשטידה תפרסו לכם פרוסה ואתם תהנו מאד.
Keyword פשטידת ירקות שנשארו במקרר