פשטידת ירקות שנשארו במקרר, זו פשטידה שהכנתי אחרי שפתחתי את מגירת הירקות וראיתי את הירקות שעוד שניה עומדים למות, כי אף אחד לא נגע בהם.
איך שהסתכלתי עליהם ידעתי מה אני הולכת לעשות איתם
קיצצתי את הירקות במעבד מזון,
אתם יכולים לגרד בפומפיה אין בעיה.
במתכון כתבתי לכם שלוש כוסות של ירקות קצוצים
כי אני שמתי את כל השאריות,
יש לכם קישואים? מצויין
גזר? פנטסטי דלעת? חלום!
אני שמתי קישואים, גזר, בטטה,
תאלתרו אל תפחדו יהיה לכם טעים.
אחרי שהכנתי את הירקות
הלכתי להביא גם את כל שאריות הגבינה שנשארה במקרר
היתה שמנת חמוצה,
הוספתי גבינה מלוחה, ביצים ועירבבתי
זה קצת הזכיר לי את המתכון של
בואיקוס לחמניות גבינה מבית אמא
שגם שם זורקים את כל הגבינות שנשארו במקרר
ומכינים מהם לחמניות הורסות.
אם זה טוב ללחמניות זה ירוץ על פשטידה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן9– מתכונים לווטצ'אפ
כשפתחתי את המקרר פעם נוספת,
גיליתי גם גבינה צהובה שתכף עומדת לפוג והיידה
חתכתי לקוביות והופ לפשטידה
הפשטידה היתה דלילה מעט אז במקום להוסיף קמח
הוספתי שיבולת שועל.
מה שמראה לכם שאילתורים אצלי באוכל זה הכי טעים
ובתכלס גם יוצא הכי מוצלח!
העברתי את כל העיסה לתבנית ולתנור.
בבקשה – הפשטידה יצאה מהתנור
והיא יצאה נהדרת!
תוסיפו סלט ליד ויש לכם ארוחת רב נהדרת.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
הקופסאות שיעשו לכם סדר במטבח
ובקנייה סט נוסף יש הנחה נהדרת!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תראו אותה את הפשטידה היפה שלנו
מלאת טעמים ונהדרת – אתם תהנו מכל ביס.
פשטידת ירקות שנשארו במקרר

פשטידת ירקות שנשארו במקרר
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות ירקות מגורדים כמו: תפוחי אדמה, גזר, קישואים
- 200 מל שמנת חמוצה
- 100 גרם גבינה מלוחה
- 100 גרם גבינה צהובה
- 3 כפות גבינה לבנה 5%
- 2 כפות שיבולת שועל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- מגרדים את כל הירקות בפומפיה או במעבד מזון ומעבירים לקערה
- מוסיפים את הביצים והגבינות ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים
- מוסיפים את השיבולת שועל ומערבבים
- משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית
- לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את הפשטידה ואופים כארבעים דקות עד שהפשטידה משחימה
- תכינו סלט, תוציאו את הפשטידה תפרסו לכם פרוסה ואתם תהנו מאד.