יוצקים שמן למחבת מוסיפים פרוסות בצל ומאדים את הבצל
מטגנים אותו מספר דקות עד שהוא מתאדה היטב
בינתיים, שמים בקערה את הפסטה ומוסיפים גבינה מלוחה מגורדת מעל
בקערה קטנה מערבבים את הביצים עם הגבינה הלבנה לבלילה אחידה
יוצקים על הפסטה עם הגבינות ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את הפלפל השחור הגרוס
אני לא הוספתי מלח כי הגבינה מלוחה בפני עצמה
כשהבצל קצת שחום מוסיפים את הבלילה של הפסטה למחבת
משטחים את הפשטידה על המחבת
אחרי מספר דקות מערבבים את הפשטידה כדי שהבצל המטוגן יתערבב עם הפסטה
סוגרים לעוד מספר דקות ונותנים לפשטידה שלנו להתבשל
הפשטידה מוכנה כשכל הגבינה נמסה
סוגרים את האש, מפזרים אם אוהבים פטרוזיליה למעלה, סלט ליד ויש לכם ארוחה נפלאה. בתיאבון!