פשטידת פסטה וגבינות על מחבת מכינים בעשרים דקות וזו אפשרות מעולה להכנת ארוחה מהירה וטעימה. נשארה לכם פסטה משבת? לא זורקים! מכינים פשטידת פסטה על מחבת ויש לכם ארוחה נפלאה.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
אני הכנתי את פשטידת הפסטה עם גבינות אבל אפשר להשתמש במגוון אפשרויות להוספה לפסטה. אפשר להוסיף ירקות מכל הסוגים כמו פטריות, ברוקולי, תירס, בקיצור מה שאוהבים.
רוצים להוסיף בשר טחון? בבקשה כבר הכנתי בעבר הנה בואו תראו כאן – פשטידת בשר ואטריות על המחבת , בקיצור כל מה שאוהבים שמים ומבשלים על המחבת. כבר בזמן הבישול רואים את הגבינות נמסות וכל הטעמים מתערבבים ועושים פו-פו וטועמים.
היא באמת נהדרת. תשמרו את המתכון כי עוד מעט סוכות ואם תרצו לארח עם מתכון קל אתם מסודרים מעכשיו.
מחפשים מתכונים לסוכות?
מתכונים לסוכות
מחפשים עוד מתכונים לירקות? בבקשה
מתכונים לירקות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
אני טיגנתי בצל והוספתי לפשטידה שלי כדי להוסיף לה עוד טעמים
ביס טעים!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בוא תפתיע את אשתך במתנה פנטסטית לראש השנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עשרים דקות וארוחת הערב שלכם מוכנה
פשטידת פסטה וגבינות על מחבת

פשטידת פסטה וגבינות על מחבת
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות פסטה מוכנה
- 3 ביצים
- 2 כפות גבינה לבנה 5%
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 150 גרם גבינה מלוחה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
Instructions
- יוצקים שמן למחבת מוסיפים פרוסות בצל ומאדים את הבצל
- מטגנים אותו מספר דקות עד שהוא מתאדה היטב
- בינתיים, שמים בקערה את הפסטה ומוסיפים גבינה מלוחה מגורדת מעל
- בקערה קטנה מערבבים את הביצים עם הגבינה הלבנה לבלילה אחידה
- יוצקים על הפסטה עם הגבינות ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הפלפל השחור הגרוס
- אני לא הוספתי מלח כי הגבינה מלוחה בפני עצמה
- כשהבצל קצת שחום מוסיפים את הבלילה של הפסטה למחבת
- משטחים את הפשטידה על המחבת
- אחרי מספר דקות מערבבים את הפשטידה כדי שהבצל המטוגן יתערבב עם הפסטה
- סוגרים לעוד מספר דקות ונותנים לפשטידה שלנו להתבשל
- הפשטידה מוכנה כשכל הגבינה נמסה
- סוגרים את האש, מפזרים אם אוהבים פטרוזיליה למעלה, סלט ליד ויש לכם ארוחה נפלאה. בתיאבון!