מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
פשטידת בשר ואטריות על המחבת

נשארו לכם שאריות משבת? בואו נכין פשטידה של בשר ואטריות נהדרת ומהירה

שתף
הדפסה
פשטידת בשר ואטריות על המחבת
מה צריך

1 בצל חתוך לריבועים
4 כפות שמן
250 גרם בשר טחון
1 שן שום כתושה
חצי חבילת אטריות פסטה
3 ביצים
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
מעט שמן למחבת

מה צריך

1 בצל חתוך לריבועים
4 כפות שמן
250 גרם בשר טחון
1 שן שום כתושה
חצי חבילת אטריות פסטה
3 ביצים
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
מעט שמן למחבת

פשטידת בשר ואטריות על המחבת

פשטידת בשר ואטריות על המחבת מכינים מהשאריות של הארוחות שלנו.
טוב, עכשיו זה לא נחשב, אנחנו אוכלים כל היום ואין כל כך שאריות,
אבל בואו נגיד שנשאר לכם.
ואתם יודעים מה? לא חייב מהשאריות.
נזכרתי בגעגוע בפשטידות שאבא שלי היה מקפיץ על המחבת.
היום אנחנו קוראים לזה פשטידה,
אז הוא פשוט הכין לנו אטריות עם בשר.

הכל על המחבת וככה יש לנו פשטידה נהדרת.

הבת הצעירה שלי מאז שנולדו לה הילדים, התחילה לבשל.
עם התחלת סיפור הקורונה התייצבה  אצלי במטבח
וביקשה קורס להכנת בשר בולונז.
מה הבעיה להכין רוטב בולונז? מסתבר שהיא לא ידעה.
אז הסברתי לה, הכנו ביחד ותוכלו לראות את זה באינסטגרם
פה – בשר ברוטב בולונז

אז יש רוטב בולונז, תבשלו אטריות
והיידה, רוצו למטבח.
עם סלט ליד ארוחת הצהריים או הערב שלכם – מושלמת!

הטריק הנהדר להפוך את הפשטידה הוא קל
ותוכלו לראות באינסטוש איך הפכתי חביתה דומה
חביתת קישואים על המחבת

פשטידת בשר ואטריות על המחבת

עוד מתכונים לפשטידות
תמצאו כאן – מתכונים לפשטידות

ליד הפשטידה תוכלו להכין סלט
הנה לחצו כאן – מתכונים לסלטים

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו9 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

מתכונים נוספים לבשר תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

פשטידת בשר ואטריות על המחבת

 

פשטידת בשר ואטריות על המחבת

 

מה צריך לפשטידת בשר ואטריות על המחבת?

1 בצל חתוך לריבועים
4 כפות שמן
250 גרם בשר טחון
1 שן שום כתושה
חצי חבילת אטריות פסטה
3 ביצים
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
מעט שמן למחבת

איך מכינים פשטידת בשר ואטריות על המחבת?

אם יש לכם שאריות בשר טחון
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום.
מוסיפים את הבשר למחבת,
ועם מזלג מפוררים את הבשר עד שכולו מפורר.
מוסיפים את רסק העגבניות, מלח פלפל ושום ומערבבים הכל ביחד.

נשארו לכם אטריות? יופי.
את האטריות המוכנות, שמים בקערה.
מוסיפים את הבשר,
מוסיפים את הביצים, אבל לא על הבשר החם,
שלא תהייה לנו חביתה חס וחלילה.
מערבבים היטב את הבשר, עם האטריות והביצים
מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים הכל ביחד.
מחממים מחבת עם מעט שמן
ומחכים שהשמן יהיה חם.
מעבירים את הבלילה למחבת ומבשלים על אש קטנה כחמש עד עשר דקות.
מדי פעם מנענעים את המחבת שהפשטידה לא תידבק לתבנית.
לוקחים צלחת, מניחים על הפשטידה מעל
אומרים אחת שתיים שלוש והופכים את המחבת,
מחליקים את הפשטידה שוב למחבת,
ומבשלים עוד כעשר דקות-רבע שעה על אש נמוכה
עד שהפשטידה מוכנה.
נ ה ד ר ת!! חוסלה אצלנו והילדים אפילו לא ידעו שאכלו שאריות.
תהנו!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?