יוצקים שמן למחבת מוסיפים פרוסות בצל ומטגנים את הבצל לגוון שקוף
חותכים את הקישואים לפרוסות או פסים, מוסיפים למחבת ומטגנים מספר דקות
מורידים מהאש, ובינתיים מכינים את הבלילה של הגבינות
שמים ביצים בקערה וטורפים היטב. מוסיפים את הגבינה, גבינה מלוחה ומערבבים
מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים,
אם יש הרבה נוזלים במחבת, מסננים את הנוזלים ומוסיפים את הקישואים לבלילת הגבינות
בשלב הזה אני פשוט שכחתי להוסיף קמח, אם אתם רוצים - אפשר להוסיף 2 כפות קמח
משמנים תבנית ויוצקים לתבנית את הבלילה מפזרים מעל את הגבינה הצהובה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כ35-40 עד שהפשטידה שחומה למעלה ומוציאים
מגישים עם סלט או עם שמנת חמוצה, נפלאה בטעמה. בתיאבון.