שוטפים את הקישואים חותכים לשלוש ושמים במעבד מזון
חותכים את הבצל לרבעים ושמים יחד עם הקישואים במעבד מזון
קוצצים הכל ביחד למחית אחידה
אם אין לכם מעבד מזון אפשר לגרד על פומפיה את הקישואים והבצל
מוציאים את הירקות מממעבד המזון וסוחטים את כל הירקות היטב ממים
זה חשוב שלא יהיו יותר מדי נוזלים בפשטידה
מוסיפים ביצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה
משמנים תבנית, יוצקים את הבלילה לתבנית
חותכים פרוסות ומהזוקיני ומקשטים את הפשטידה למעלה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפשטידה ואופים כארבעים דקות
כשהפשטידה משחימה, מוציאים מהתנור. בתיאבון.