פורסים את החצילים לפרוסות, משמנים תבנית אפייה מניחים את פרוסות החצילים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את החצילים ואופים את החצילים עד שהם משחימים
אחרי שהם אופים, הופכים את החצילים ואופים מהצד השני
מוציאים ומקררים את החצילים
בקערה מערבבים את החלב, השמנת עם גבינה מלוחה והביצים, מלח ופלפל שחור לתערובת אחידה
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות
מכניסים את תפוחי האדמה לתערובת עם החלב והביצים ומערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית עם שמן זית
מניחים חצי מכמות התפוחי האדמה בתבנית
מפזרים על תפוחי האדמה חצי מכמות הגבינה הצהובה
מפזרים פרוסות חצילים על הגבינה הצהובה
על החצילים מניחים את החצי השני של הגבינה הצהובה
ועל הגבינה מפזרים את החצי השני של תפוחי האדמה עם הרוטב
מפזרים מעל שכבת גבינה צהובה
מפזרים מעט פלפל גרוס על הפשטידה למעלה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפשטידה
אופים כארבעים דקות עד שהיא משחימה
מוציאים פורסים ונהנים מכל פרוסה.