צ'יפסים אפויים קישואים עם פרמזן
סוויט דולי
צ'יפסים אפויים של קישואים עם פרמזן, פרוסות דקות קריספיות של קישואים עם פרמזן ותבלינים. נהדרות!
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 1 hour hr
Total Time 1 hour hr 10 minutes mins
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine בישול ישראלי
- 2 קישואים פרוסים לפרוסות דקות
- 5 כפות פירורי לחם
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 6 כפות פרמזן טחון
- 1 כפית שומשום
- 1/4 כוס שמן זית
לפרוס את הקישואים לפרוסות דקותעל נייר אפיה לפזר את פרוסות הקישואיםלמרוח מעט שמן זית על כל פרוסהבקערה לערבב את פרורי הלחם, פטרוזיליה, פרמזן ושומשום ביחד ולפזר על הקישואים.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות להכניס לתנור חם ולאפות בערך כחצי שעה.
איך מכינים קומות של הציפסים:
לשמן מעט את העיגולים בתבנית מאפינס ולהתחיל להכין קומות.פרוסות של קישואים כשביניהם מפזרים את פרורי הלחם עם הפרמזן והתבלינים.אפשר שלוש או ארבע פרוסות קישואים ומעל לפזר שוב.לאפות גם בערך כחצי שעה.
רצוי להגיש חם אבל גם במצב קר הם טעימים מאד.
Keyword צ'יפסים אפויים קישואים עם פרמזן