Go Back Email Link
צ'יפסים אפויים של בטטה

צ'יפסים אפויים של בטטה

סוויט דולי
כשנוגסים הקריספיות של המלח הגס עם פרורי הפלפל השחור מתערבבים עם מתיקות הבטטה והכי שווה - זה לא מטוגן.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לארוחת צהריים
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 5 בטטות מוארכות
  • 3 כפיות שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

Instructions
 

  • שוטפים את הבטטה ופורסים פרוסות דקות.אני פרסתי עם מנדולינה והפרוסות אחידות בגודלן ודקות.אפשר עם מנדולינה אבל אפשר גם עם סכין.
  • מערבבים בקערה את הבטטות עם התבלינים.
  • מרססים שמן על תבנית אפיה ומפזרים את הפרוסות. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות חצי שעה עד ארבעים דקות עד שמשחים.
    אין צורך לכסות.
  • טעים טעים!!
Keyword צ'יפסים אפויים של בטטה