מקלפים את הבטטות וחותכים לעיגולים
חותכים צ'יפסים בעובי סנטימטר
מערבבים את כל התבלינים ביחד
משרים את הצ'יפסים בקערת מים קרים למשך שעה
אפשר גם לילה לא קורה כלום
לסנן את הציפסים מהמים ולייבש
לערבב את כל התבלינים ביחד בקערה, להוסיף את הבטטה לערבב היטב עד שהבטטות מצופות
מסדרים תבנית אפייה ומסדרים את הבטטות בשכבה אחידה בתבנית, לא אחד על השני
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את הבטטות
אופים כעשרים דקות ובודקים, אולי צריך עוד כמה דקות תלוי בתנור
מוציאים ומגישים חם עם רטבים, הם טעימים אש!