Go Back Email Link
צ'יפס בטטה אפוי בתנור קריספי וטעים

צ'יפס בטטה אפוי בתנור קריספי וטעים

סוויט דולי
צ'יפס בטטה אפוי בתנור טעים אש!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לארוחת צהריים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 בטטות גדולות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפיות מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפיות פפריקה אדומה מתוקה
  • 2 שיני שום

Instructions
 

  • מקלפים את הבטטות וחותכים לעיגולים
  • חותכים צ'יפסים בעובי סנטימטר
  • מערבבים את כל התבלינים ביחד
  • משרים את הצ'יפסים בקערת מים קרים למשך שעה
  • אפשר גם לילה לא קורה כלום
  • לסנן את הציפסים מהמים ולייבש
  • לערבב את כל התבלינים ביחד בקערה, להוסיף את הבטטה לערבב היטב עד שהבטטות מצופות
  • מסדרים תבנית אפייה ומסדרים את הבטטות בשכבה אחידה בתבנית, לא אחד על השני
  • לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את הבטטות
  • אופים כעשרים דקות ובודקים, אולי צריך עוד כמה דקות תלוי בתנור
  • מוציאים ומגישים חם עם רטבים, הם טעימים אש!
Keyword צ'יפס בטטה אפוי בתנור קריספי וטעים